Job description

Data Engineer IT & Data Parnassia Groep

Parnassia Groep zoekt voor de IT & Data organisatie in Den Haag (160 FTE) aan het Johanna Westerdijkplein 1 (pal achter Den Haag HS) een Data Engineer.


Dit ga je doen

Parnassia Groep is marktleider in de geestelijke gezondheidszorg, die zich inzet voor het bieden van hoogwaardige zorg aan mensen met psychische problemen. Onze afdeling BIDS (Business Intelligence & Data Science) speelt een cruciale rol in het ondersteunen van data gedreven besluitvorming binnen de organisatie. Ter versterking van ons team ETL (5 FTE) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Data Engineer.


Als Data Engineer ben je met je team verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en onderhouden van ETL processen en de data-infrastructuur van de Parnassia Groep. Je zorgt ervoor dat de data beschikbaar, toegankelijk en bruikbaar is voor analytische en rapportage doeleinden. Je werkt nauw samen met het Power BI team, data scientists, analisten en andere stakeholders om ervoor te zorgen dat de data-infrastructuur voldoet aan de behoeften van de organisatie.


Binnen het team wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Microsoft tools, zoals Power BI en DevOps. Voor het ETL-proces wordt nu gebruik gemaakt van MS-SQL en SSIS. Het doel is om binnen een aantal jaar volledig over te stappen naar Azure.


Jouw werkzaamheden zijn

  • Ontwerpen, bouwen en onderhouden van data pipelines en ETL-processen;
  • Samenwerken met BIDS collega’s (analisten, data scientists en Power BI ontwikkelaars) om data te ontsluiten, modelleren en beschikbaar te maken voor bruikbare databronnen en rapportage-inzichten;
  • Identificeren en implementeren van best practices op het gebied van datakwaliteit en -integriteit;
  • Evalueren en implementeren van nieuwe technologieën en tools om de data-infrastructuur te verbeteren en het documenteren van data-architectuur en processen.


Dit ben jij

  • Bachelor of masterdiploma in informatica, computerwetenschappen of een gerelateerd vakgebied;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het ontwerpen en implementeren van ETL processen en data pipelines;
  • Een stevige, communicatief sterke persoonlijkheid die zich goed kan handhaven in een dynamische omgeving en een teamplayer die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft;
  • Affiniteit met zorgbedrijven/zorgsector (pré).


Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal 4785 en maximaal € 5335 euro (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.


Werken bij Parnassia Groep

De Professionele Diensten is één van de ondersteunende bedrijfsonderdelen van Parnassia Groep. Het levert een breed scala aan ondersteunende diensten op het gebied van IT, HR, kwaliteit, financiën, administratie en (bedrijfs) informatie.


Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Wijnand Kuijt, ICT recruiter, via 06-48681170. We streven ernaar de gesprekken zo spoedig mogelijk in te plannen in een compacte sollicitatieprocedure.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.