Job description

We hoeven geen glazen bol te hebben om te weten dat we aan het begin van het nieuwe digitale innovatie-tijdperk staan. Gaan computers ooit de mensheid echt overnemen, en komen we straks bij de kassa en worden onze boodschappen gescand door een robot? Er zijn eindeloze mogelijkheden. Maar laten we het licht en luchtig houden terwijl we ons afvragen: ''Welke verrassingen heeft de wereld van digitale veranderingen voor ons in petto?’’.

Ik ben klaar voor de toekomst, vertel me meer!

Deze organisatie zet de bits en bytes in vuur en vlam en draagt zijn steentje bij aan de digitale revolutie. Al decennialang zijn ze een sterk verankerde IT-partner die zich heeft gespecialiseerd in Low-code, Cloud, Data en AI. Of het nu gaat om een enkel project, een compleet team of een strategische IT-samenwerking, de organisatie is van alle markten thuis.

Interessant! Hoe kan ik hieraan bijdragen?

Met jouw hulp wordt de toekomst beter gecodeerd. Als Data Engineer ben je verantwoordelijk voor het gestructureerd opzetten, ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van datasystemen. Je bent up-to-date met de nieuwste technologieën om datasets effectief te testen en te onderhouden. Je werkt nauw samen met verschillende belanghebbenden binnen de organisatie om hun behoeften om te zetten naar datasets die effectief gelezen en gebruikt kunnen worden. Daarmee ben je een belangrijke speler in het Data Engineering team. Zonder jouw informatie kunnen de data analisten en consultants geen kant op.

Wat is er van mij nodig?

Bij voorkeur heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Informatica, Computer Science of Data Science. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Data Engineer of een soortgelijke rol met Big Data. Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwerpen, bouwen en oplossen van problemen en het bewaken van ETL/ELT pipelines. Je hebt kennis van Python, Java of Scala, en bij voorkeur heb je ervaring met Hadoop en Spark, Flink of Snowflake. Je bent niet alleen connected met computers maar ook offline kan jij verbinding aangaan. Daarnaast ben je nieuwsgierig, leergierig en gedreven om jezelf te blijven ontwikkelen in de IT-wereld. Het is belangrijk dat je foutloos Nederlands en Engels spreekt en schrijft.

Ik zie een match, wat krijg ik terug?

Je kunt rekenen op een maandsalaris tussen de €4.300,- en €6.400,- in een hybride werkomgeving waarin flexibiliteit en samenwerking centraal staan. Dat is nog eens fijn! Een aantrekkelijke pensioenregeling om je toekomst veilig te stellen. En om zorgeloos te kunnen reizen krijg je de optie om een (elektrische) leaseauto, mobiliteitsvergoeding of een NS- Business Card te nemen. En succes vieren doe je samen; daarom bieden ze je een winstdelingsregeling die jouw harde werk en bijdrage beloont. Ook ben je nooit uitgeleerd met een ongelimiteerd opleidingsbudget. Daarnaast kun je uitkijken naar feestelijke kwartaalupdates en gezellige uitjes met het team. Klinkt goed hè, waar wacht je op? Solliciteer nu, we nemen snel contact met je op!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.