Combitech Sverige

Data Engineer till Combitech i Stockholm

Job description

Är du en passionerad Data Engineer med expertis inom Apache Spark, Databricks och Big Data? Bli en del av vårt team på Combitech i Stockholm där du får möjlighet att samarbeta med specialister inom Data Insights och AI, samt bidra till innovativa lösningar för våra kunder. Vi värdesätter din kreativitet och strävan att ständigt utvecklas, och erbjuder en arbetsmiljö där balans mellan arbete och fritid prioriteras. Ansök nu och bli en del av en framtidsinriktad och hållbar verksamhet!

Din roll som Data Engineer

Som konsult inom vår avdelning, Innovation & Emerging Technologies, baserad i Stockholm, kommer du ingå i ett drivet gäng av andra konsulter med blandad kompetens. Utöver det ingår du även i ett nationellt kompetensnätverk där du har möjlighet att samverka med specialister inom Data Insights, Business Intelligence och Advanced Analytics (Machine Vision, Natural Language Processing, Predictive Maintenance, Optimization och andra AI områden). Du kommer ingå i leveransteam ute hos någon av våra kunder eller sitta i kundleverans på kontoret hos Combitech, det kan variera.

Vem är du?

Vi söker sig som har en relevant högskoleutbildning inom IT, teknik, matematik och eller statistik. Du är bekväm med både hands-on utveckling och att kunna förstå hur olika komponenter hänger ihop med kundernas behov och hur de levererar värde. Du kommer ha tätt samarbete med arkitekter så en grundförståelse för hur du skapar robusta och hållbara lösningar är önskvärt.

Vi söker dig som har kompetens inom Apache Spark och Databricks, men också inom t.ex. Hadoop/Hive eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Big data och Kubernetes (gärna både i molnet och on-prem). Kunskaper inom Python och Pandas är önskvärda, samt informationsmodellering och statistiska metoder. Har du även erfarenhet inom Qlik eller Power BI är det meriterande.

För att passa in i teamet brinner du för nyskapande, har ett kreativt sinne och strävar efter att lära dig nya saker. Som konsult har du till uppgift att samverka med kollegor och kunder, och du bör gilla det, samt också hålla örat mot rälsen när det kommer till din egen och Combitech’s utveckling framåt.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Kontakt/rekryterande chef: Helena Hagberg +46 (73) 4469172

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Capgemini
July 15, 2024

Data engineer - SQL

RCBC
July 15, 2024

Data Engineer

Richemont
July 15, 2024