Standit

Data Scientist (medior/senior)

Job description

Ben jij de ambitieuze Data Scientist die toe is aan een volgende stap? Wil je graag je opgedane kennis inzetten bij toonaangevende opdrachtgevers? Lees snel verder!

Functie omschrijving

Als Data Scientist combineer je wiskundige en business kennis in om uiteindelijk verschillende uitdagingen op te lossen. Je zorgt voor waardevolle inzichten, verkregen uit een grote hoeveelheid gestructureerde of ongestructureerdedata. Als Scientist vertaal je data naar aanbevelingen, bouw/verbeter je data gestuurde modellen, welke je ook test en implementeert in een live omgeving. Je kent de kwaliteiten en tekortkomingen van verschillende machine learning modellen en weet elke keer het juiste model te gebruiken voor het vraagstuk.

Je kunt op een heldere manier je bevindingen presenteren aan Management Teams en adviseert op basis van de door het model gedane voorspellingen. Daarnaast laat je je niet zomaar uit het veld slaan, ben je creatief, leergierig en heb je sterk analystisch denkvermogen.Functie eisen

Een afgeronde Bachelor of Master in een IT gerelateerde studierichting;Minimaal 1 jaar ervaring als Data Scientist;Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;Praktische ervaring in het oplossen van complexe uitdagingen met behulp van data-analyse, modellering en machine learning;Ervaring in het uitleggen van gecompliceerde analyse op het gebied van storytelling en datavisualisatie;Ervaring in Python en/of R;Cloud (AWS en/of Azure), SQL en Power Bi ervaring zijn een pre.Bedrijfsprofiel

Wij zijn de ultieme partner op het gebied van IT, Data en Business Intelligence voor de operationele en strategische uitdagingen van onze klant. Standit doet er alles aan om de juiste persoon op de juiste plek te zetten en zijn intens betrokken bij onze mensen; wij zorgen ervoor dat jij een personal brand wordt. Hierdoor kun je een snelle carrière opbouw realiseren en hoger binnenstromen bij organisaties.

Arbeidsvoorwaarden

Vast dienstverband bij Standit;Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties;Persoonlijk ontwikkelingstraject bij een groeiend bedrijf;Onbeperkt opleidingsbudget;Uitstekend salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. goed pensioen en een leaseauto);Gezellige collegiale sfeer met o.a. zomerfeesten, maandelijkse borrels en wekelijkse sportactiviteiten.

Consultant

Contactpersoon:Maarten KadéTelefoonnummer:0646292154E-mailadres:mkade@standit.nlStel je vraag SolliciteerBen jij de ambitieuze Data Analist die toe is aan een volgende stap? Wil je graag je opgedane kennis inzetten bij toonaangevende opdrachtgevers? Lees snel verder!

Ben jij de ambitieuze Data Engineer die toe is aan een volgende stap? Wil je graag je opgedane kennis inzetten bij toonaangevende opdrachtgevers? Lees snel verder!

Ben jij de ambitieuze Data Analist die toe is aan een volgende stap? Wil je graag je opgedane kennis inzetten bij toonaangevende opdrachtgevers? Lees snel verder!

Ben jij de ambitieuze Data Engineer die toe is aan een volgende stap? Wil je graag je opgedane kennis inzetten bij toonaangevende opdrachtgevers? Lees snel verder!

#J-18808-Ljbffr

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs

Junior Mid Data Scientist (CPT Hybrid)

AnyVan
May 24, 2024

Data Scientist (Marketing)

Data Scientist