&Work

Data Engineer bij PinkRoccade Cloud Solutions

Job description

Ben jij de Data Engineer die enorm enthousiast wordt van het onboarden van data, het bouwen en onderhouden van dashboards en het beheren van een Splunk-omgeving? Heb je daarnaast ook interesse in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data-analyse, machine learning en AI? Dan is PinkRoccade Cloud Solutions op zoek naar jou!

Jouw rol

Als Data Engineer neem je de leiding in het onboarden van data en het creëren van diepgaande dashboards die direct bijdragen aan onze strategische doelstellingen. Je houdt je niet alleen bezig met het ontwikkelen en finetunen van dashboards maar gaat ook proactief op zoek naar innovatieve manieren om onze Splunk-omgeving te verbeteren. Daarnaast verdiep je jezelf in verschillende data-analyse en AI-technieken, zodat je operationele efficiëntie en datagedreven besluitvorming kunt maximaliseren. Op deze manier lever je een grote bijdrage aan de te volgen koers van onze organisatie en het verbeteren van onze klantomgevingen in kritische sectoren zoals de zorg. In deze rol werk je daarnaast volledig in een Agile omgeving en werk je in sprints om het datalandschap continu te verbeteren.

 • Je creëert en onderhoudt dashboards voor interne teams en klanten.
 • Je hebt regelmatig contact met onze product owners maar ook met zorgorganisaties en softwarebedrijven.
 • Je bent nauw betrokken bij het beheren en (door)ontwikkelingen van onze Splunk- omgeving.
 • Je bent continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data-analyse en AI.
 • Je adviseert verschillende teams binnen PinkRoccade Cloud Solutions, zowel op technisch als klantniveau. Je verstrekt data die de basis vormt voor te nemen beslissingen.


Wie we zoeken

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau of relevante ervaring in een soortgelijke rol.
 • Je hebt ervaring met Splunk; het is daarom een grote pré als je hier al mee hebt gewerkt.
 • Je hebt affiniteit met data-analyse, machine learning en AI.
 • Je hebt ervaring met Agile werken en je hebt een Agile mindset.


Wat we bieden

 • Een uitdagende functie bij een innovatief en groeiend bedrijf.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid voor extra dagen), 8% vakantiegeld en collectieve verzekeringen.
 • Een laptop, telefoon en bijbehorend abonnement.
 • Jaarlijks € 450,- bruto persoonlijke bijdrage.
 • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Flexibele werktijden.
 • Een plek in een gezellig en jong team, dat houdt van sportieve events en een gezellige borrel.


Over PinkRoccade Cloud Solutions

PinkRoccade Cloud Solutions vormt een autonome businessunit binnen PinkRoccade Healthcare en is tevens een onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Wij nemen de zorg voor Nederlandse zorginstellingen uit handen door voortdurend te werken aan innovatieve cloud- en managed services voor belangrijke zorgapplicaties. Dit doen we in nauwe samenwerking met applicatieleveranciers. Onze focus ligt op het waarborgen van continuïteit, beschikbaarheid van applicaties en informatiebeveiliging.

Bij PinkRoccade Cloud Solutions waarderen we een open en flexibele bedrijfscultuur. In onze snel veranderende wereld zijn de communicatielijnen kort en is er volop ruimte voor innovatie. We stimuleren medewerkers dan ook om met nieuwe ideeën te komen en deze te implementeren, ondersteund door de nodige middelen. Deze aanpak stelt ons in staat om hoogwaardige diensten aan klanten te leveren en een inspirerende werkomgeving voor onze teams te creëren.

Impact maken op de gezondheidszorg samen met ons? Solliciteer dan nu naar deze Data Engineer vacature bij PinkRoccade Cloud Solutions!

&Work helpt je verder

Bij &Work begrijpen we dat het belangrijk is om te werken op een plek waar je gewaardeerd wordt, waar je je verder kunt ontwikkelen en waar je de ruimte krijgt om te groeien. Door via &Work te solliciteren, krijg je direct toegang tot ons brede netwerk van werkgevers. We kunnen je helpen bij de introductie bij het bedrijf, achtergrondinformatie verstrekken, je voorbereiden op gesprekken zodat je jezelf overtuigend kan presenteren en je bijstaan tijdens de onderhandelingen om je een mooie stap vooruit te laten zetten in je carrière. Nog niet gevonden wat je zocht? Schrijf je in via &Work en we houden contact. Als we iets gevonden hebben dat echt precies bij jou past, laten we het je weten!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
TUI
February 28, 2024

Fleet Data Engineer

Apotek Hjärtat
February 28, 2024
Capgemini Engineering
February 28, 2024

Experienced Data Engineer & Team Lead