Adecco

Master Data Analyst | Oostende | mooie voorwaarden

Job description

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in regio Oostende zijn wij op zoek naar een master data coördinator:

Als Master Data Coördinator bouw je mee aan de data omgeving van ons systeem. Op basis van alle data optimaliseren we continu onze bedrijfsprocessen en houden we de customer en product experience hoog. In deze functie ben je de lijm tussen onze verschillende diensten om processen en beslissingen zo efficiënt mogelijk te ondersteunen op basis van de juiste data.

Je zal instaan voor de datacollectie en datacreatie van nieuwe artikelen, klanten en leveranciers in het beheerssysteem. Je zorgt ervoor dat alle data steeds up-to-date is en past bestaande artikels aan om de data-kwaliteit op elk moment te garanderen. Je organiseert je zo efficiënt mogelijk om alle data te krijgen en te verwerken.

In nauwe samenwerking met je directe collega’s en alle andere departementen(aankoop, finance, customer service, …) doe je de voorbereiding van rapportages en analyses.

Je ondersteunt projecten gerelateerd aan de masterdata en zet acties op om het databeheerproces te optimaliseren en verbetervoorstellen uit te werken.

Profiel

Je hebt een scherp analytisch denkvermogen en creëert vlot een helicopterview doorheen het ganse business proces om verbanden te leggen.

Je hebt een passie voor data en systemen.

Je neemt ownership om processen op te volgen en beschikt over de nodige people skills om jouw collega’s hierin mee te nemen.

Affiniteit met IT-systemen is een must. Kennis van Microsoft Excel, Power BI of gelijkaardige systemen is mooi meegenomen.

Je werkt autonoom en gestructureerd. Nauwkeurigheid en precisie zijn jouw stokpaardjes.

Je hebt een gedreven, hands-on persoonlijkheid die jou helpt om deadlines te behalen.

Je bent communicatief sterk om met diverse stakeholders proactief in overleg te gaan. Naast het Nederlands, kan je je ook vlot uitdrukken in het Frans.

Aanbod

Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten.

Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een aantal extralegale voordelen:

basisloon ruim boven barema + € 8 maaltijdcheques per gewerkte dag.

Hospitalisatieverzekering & aanvullend pensioen bij vaste indienstname.

Ben jij de geschikte kandidaat?

Wacht niet langer en solliciteer dan nu via de sollicitatieknop met jouw CV. We beantwoorden zo snel mogelijk jouw kandidatuur.

Je mag ook je CV met vermelding van de referentie mailen naar : brugge.301@adecco.be

Maak je liever een afspraak? Graag even bellen om de afspraak vast te leggen: 050 44 61 30

Vermeld steeds de referentie 39998

Veel succes en hopelijk tot binnenkort!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Viatris
May 24, 2024

Supply Chain Master Data Analyst

Aesop
May 24, 2024

Master Data Analyst