Hupp IT Careers

Data Engineer | Oosterhout (NB)

Job description

Banketbakkerij en familiebedrijf Merba, gelegen in het prachtige Oosterhout (Regio Breda), herbergt een van de meest geavanceerde productiefaciliteiten in het land. Al meer dan een eeuw lang produceren zij de lekkerste koekjes, die jij ongetwijfeld in de winkel ziet liggen! Hoewel er al aanzienlijke vooruitgang is geboekt op het gebied van robotisering en automatisering, ziet Merba B.V. nog talloze mogelijkheden voor de toekomst. Data gedreven werken staat bij Merba dan ook hoog in het vaandel en als Data Engineer ben jij hier mede verantwoordelijk voor!

Jouw rol bij Merba

Je wordt onderdeel van een klein, hecht IT-team bestaande uit vier collega’s, met elk hun eigen expertisegebied (MES, Dynamics AX, data en infrastructuur). Als Data Engineer binnen het IT-team van Merba is het jouw taak om de gevraagde data boven water te halen en deze op een overzichtelijke manier te presenteren.

Zo ga jij aan de slag met het maken van datamodellen in het MS Fabric datawarehouse, zet je datastromen op en houdt jij je bezig met datavalidatie. Daarnaast zal je, samen met de afdelingsmanagers, trends en patronen proberen te identificeren (zowel binnen de productie als support) en zal je betrokken worden bij het inzichtelijk maken van de juiste KPI. Hiervoor maak je gebruik van de complete Microsoft suite, bestaande uit o.a. Office 365, Power Bi en de Azure Cloud (Databricks, Datafactory).

Functie-eisen

Merba B.V. is opzoek naar een data engineer die toe is aan zijn 2e of 3e uitdaging. Oftewel, je weet je weg direct te vinden binnen de verschillende systemen om de juiste gegevens te combineren en weet direct van waarde te kunnen zijn. Je bent kritisch, bent sterk in het herkennen van patronen en kansen en denkt graag mee bij diverse vraagstukken.

Daarnaast Voldoe Je Aan De Volgende Eisen

 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring in het werken met data, statistieken, analyse tools en – technieken;
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met Power BI, MS SQL, MS Datafactory, MS Databricks, MS Onelake (MS Fabric), en Datawarehousing;
 • Je beschikt minimaal over een technische HBO diploma (informatiekunde, datascience, of vergelijkbaar) .

Bonuspunten Worden Gescoord Met

 • Interesse in Azure/Cloud-processen;
 • Delta live tables (ETL)
 • Ervaring met het ERP Systeem Dynamics AX / D365 F&SCM;
 • Python

Functie-voorstel

Bij Merba B.V. word je onderdeel van een hecht team waar er volop kansen zijn voor persoonlijke ontwikkeling, inclusief de mogelijkheid om certificaten en cursussen te volgen. Je treedt toe tot een organisatie die innovatie hoog in het vaandel draagt en sterk gericht is op technologische vooruitgang, met bijzondere aandacht voor robotisering en AI.

Bovendien Voorziet Merba In

 • Een salarisrange van €4.000 tot €5.100 (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van je ervaring en expertise;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectieve verzekeringen en een solide pensioenregeling;
 • Mogelijkheid tot winstdeling;
 • Alle voordelen die de CAO Zoetwaren te bieden heeft;
 • 25 vakantiedagen en de optie om 10 extra dagen bij te kopen.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55ict

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Walgreens
April 14, 2024
Acronis
April 14, 2024

Data Engineer / Python Developer

Outsourced
April 14, 2024

Data Engineer - Python & SQL (Homebased)