Job description

Leasen: het is meer dan een auto afhalen. Het is een samenwerking die allerlei vormen en maten aan kan nemen, met verschillende wensen bij elke afspraak. Je kunt hierin heel veel aanbieden, en dat is wat ze hier doen. Maar klantvriendelijk zijn vraagt om goede collega’s.

Wat doen ze hier?

Leasen is lang niet voor iedereen hetzelfde. De ene organisatie wil een volledig wagenpark, de ander wil een enkele heftruck. Ieders eisen, wensen en budget zijn anders en daar is service voor nodig. Flexibiliteit is iets waar het bij veel leasepartijen nog aan ontbreekt, maar dat is niet overal het geval.

Hier hebben ze meer dan je gebruikelijke auto van de zaak. Deze organisatie is echt een partner voor operationele, financiële én equipment lease. Je kunt hier inderdaad ‘gewoon’ een wagenpark opzetten, maar ook een heftruck leasen. Afhankelijk van de precieze wensen van de aanvraag kunnen ze van product tot service en oplevering helemaal met je meedenken. Daardoor hebben ze al jaren stevige groeicijfers.

Mooi! En wat kan mijn rol hier worden?

Als Data Engineer haal jij de beste customer insights naar boven. Je focus ligt echt op de klantdata, en je analyseert welke ontwikkelingen nodig zijn om de klanttevredenheid effectiever en efficiënter te verhogen. Hiervoor gebruik je de vrijheid om je kennis en ervaring te gebruiken binnen het CX team. Binnen dat team is het doel om dagelijks impact de maken op de klantervaring, en dat kan niet zonder jou.

Kennis en ervaring gebruiken, zei je?

Hiermee bedoelen we in ieder geval twee jaar werkervaring in data. Als je ervaring hebt met Customer Experience heb je extra voordeel maar dat is niet verplicht. Met een sterk analytisch vermogen en oog voor detail glippen er geen kansen tussen jouw vingers door. Werken in een team versterkt jouw productiviteit en inspelen op de wensen van een klant is voor jou de norm. Bovendien spreek en schrijf je vloeiend Nederlands.

Check, check en check. En wat krijg ik ervoor terug?

Het maandsalaris start op €5.000,- maar kan zo oplopen als je wat ervaring hebt. Vakantiegeld en pensioenregeling komen hier nog bij en de collectieve zorgverzekering staat voor je klaar. De kilometervergoeding is 21 cent en thuiswerkvergoeding is aanwezig voor als je liever weinig reist. Klaar om aan de bak te gaan? We gaan graag met je in gesprek!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs

Data Engineer

SURGO
June 14, 2024

Data Engineer

SoSafe
June 14, 2024

Team Lead Data Engineer (m/f/d)