Search X Recruitment

Lead Data Engineer

Job description

Ben jij een ervaren Lead Data Engineer met een passie voor data en een talent voor communicatie? Heb je altijd al willen werken in een omgeving waar jouw werk een impact heeft op de financiële stabiliteit van Nederland? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Vertel verder

De uitdaging ligt in de overgang van SAS naar Azure, een strategische zet om de data-oplossingen te optimaliseren en toekomstbestendig te maken. De ideale kandidaat speelt een sleutelrol in het ontwerp, de implementatie en het beheer van deze nieuwe omgeving en zorgt ervoor dat de transitie vlekkeloos verloopt.

Tof, wat kan ik hier doen?

Je ontwerpt en beheert pipelines, zorgt voor topkwaliteit code en automatiseert tests. Daarnaast zorg je dat alle data veilig en soepel blijft stromen. Met ServiceNow houd je veranderingen in de gaten, regel je wie waar toegang toe heeft en zorg je dat alles veilig blijft. Met geavanceerde monitoringtools binnen handbereik, spring je direct in actie bij incidenten om te garanderen dat alle systemen altijd operationeel zijn.

Klinkt als een functie voor mij! Wat moet ik kunnen?

Met minimaal een hbo-werk- en -denkniveau en ervaring als Ops Engineer, ben je al goed op weg. De Azure-wereld is jouw speelveld en je bent handig met Powershell en Bicep. ServiceNow? Geen probleem, jij weet precies hoe het werkt! Bovendien heb je Microsoft-certificeringen met een focus op Azure en ITIL-certificeringen op zak.

Je hebt een scherp oog voor kansen en brengt ervaring binnen grote organisaties met je mee. Klantgericht werken is voor jou een tweede natuur. Conceptueel denken en innovatieve oplossingen bedenken, dat is jouw kracht. Daarnaast beheers je zowel het Nederlands als het Engels perfect, zowel mondeling als schriftelijk.

Sta je te popelen om je skills in te zetten en verder te ontwikkelen in een uitdagende en dynamische omgeving? Dan zoeken we jou!

Mijn vaardigheden sluiten perfect aan bij deze functie. Kunt je me aangeven wat de beloningsstructuur is?

De functie biedt een competitief jaarsalaris tussen €56.000,- en €92.500,- afhankelijk van de expertise en ervaring die je mee brengt. Flexibele arbeidsvoorwaarden omvatten onder andere de mogelijkheid om de uitbetaling van de 13e maand en vakantietoeslag te kiezen, evenals een persoonlijk budget van 5,9% van het jaarsalaris. Daarnaast zijn er uitstekende pensioenregelingen en volledige vergoeding van reiskosten. De standaard werkweek is 36 uur, maar 32 uur is bespreekbaar. Kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling worden sterk aangemoedigd door middel van opleiding en training.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Agoda
July 13, 2024
Agoda
July 13, 2024
4Com
July 13, 2024

Lead Data Analyst