Job description

Betalingen, leningen, kredietrisico en voorschriften. Je weet waarschijnlijk al waar dit naartoe gaat: de financiële markt. In de afgelopen decennia heeft de financiële industrie een immense verandering ondergaan. Van de crisis in 2008 tot de nieuwe COVID19 regels die gesteld zijn. Om dit allemaal te kunnen managen en bij te benen, heeft de financiële industrie gespecialiseerde software oplossingen nodig.

Vertel me meer…

IT is het hart van de financiële industrie en om resultaten te kunnen behalen zijn er goede software oplossingen nodig. Software oplossingen die betalingen mogelijk maken, kredietrisico kunnen monitoren, fraude kunnen detecteren en nog veel meer. Dat is waar deze organisatie zich mee bezighoudt. Ze helpen de grote spelers op de financiële markt om top-notch software oplossingen te creëren. Dit doen ze door de allerbeste IT-professionals in de teams van deze spelers te plaatsen, als echte consultants. Ga jij hierbij helpen?

Natuurlijk, hoe doe ik dat?

Als Azure specialist help jij bij het ontwikkelen van cloud based architectuur dat precies aansluit bij de werkwijze van de klant, om data te verwerken en te analyseren. Elke klant is anders, daarom zal je werkdag er nooit hetzelfde uitzien. Maar jouw focus ligt op het onderhouden en ontwikkelen van een optimale architectuur en data pipeline.

Gaaf, wat is er nodig van mij?

Een diploma in Computer Science, Informatica of iets dat hierop aansluit. Werken met data pipelines, data-infrastructuur of machine-learning modellen in de Cloud zijn jou niet vreemd. En je hebt ervaring met Azure Databricks, Azure SQL Server en Synapse Analytics. Omdat je hier natuurlijk al mee kan werken zijn tools als Java en Python voor jou bekend terrein. Naast het Nederlands is Engels ook één van de talen die je vloeiend spreekt.

Klopt allemaal, maar ik wil wel wat verdienen

Natuurlijk wil je wat verdienen, daar hoef jij je geen enkele zorgen over te maken. Je krijgt namelijk een salaris tussen de €4.200,- en €6.500,- per maand, dat is nog eens een lekkere boterham. Daarnaast krijg je een snelle laptop en een simkaart van de zaak, een koffer vol met vakantiegeld en genoeg tijd om dit geld uit te geven. O ja, je kunt ook nog rekenen op een prachtige leaseauto. Laat dit niet aan je voorbijgaan, solliciteer snel.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs

Azure Data Engineer - Newcastle - GBP65,000

Azure Data Engineer

SustainRecruit
July 22, 2024

Azure Data Engineer