Salling Group

Supply Chain Data Scientist, Nonfood and Textile G...

Job description

Har du en strategisk og analytisk tankegang? Besidder du kompetencerne til at udvikle, optimere og analysere nye og eksisterende værktøjer, der understøtter og effektiviserer daglige datadrevne processer? Drømmer du om en karriere hos Danmarks største detailvirksomhed?

Så kunne du være vores nye kollega. Vi søger en forretningsorienteret kollega til at være en del af vores Goods Flow Development team inden for Nonfood og Tekstil.

Vores team har primært ansvar for at optimere vareflow-processer og modeller for at sikre de rette mængder i butikkerne og vores lagre. Dette gøres ved at støtte indkøbsfunktionerne og Goods Flow afdelingerne med de rette værktøjer og data, alt sammen med det formål at gøre en forskel for vores kunder.

Som Data Scientist i Goods Flow vil du spille en bærende rolle i at udvikle og automatisere vores værktøjer med henblik på at støtte og optimere den daglige drift og kritiske projekter.

Dine opgaver og ansvarsområder

 • Optimere og automatisere nye og eksisterende værktøjer, der understøtter og effektiviserer daglige datadrevne processer i Goods Flow.
 • Udvikle nye værktøjer der understøtter efficiente og datadrevne processer i forbindelse med projekter på tværs af afdelinger.
 • Udtrække og analysere data til både tværgående projekter og ad hoc opgaver.
 • Identificere, validere og transformere relevant data fra en stor tilgængelig datamængde.
 • Sikre at de udviklede værktøjer er brugervenlige og leder til ’call-to-action’.

Dine færdigheder og baggrund

Du har en kandidatgrad inden for økonomi, forretning eller en anden relevant kandidatuddannelse (f.eks. cand.oecon, cand.merc). Vi ser gerne at har minimum et par års erfaring som analytiker, data scientist, konsulent eller i en lignende rolle. Alternativt kan du kompensere for manglende erfaring ved at være en top-performer og have relevant erfaring fra studiejob under dine studier.

Du har en naturlig interesse for data, og hvordan det kan udnyttes til at skabe forretningsmæssig indflydelse. Du skal også have stærke analytiske evner, en struktureret arbejdsmåde og evne til at løse problemer, herunder:

 • Erfaring med håndtering af store datamængder.
 • Erfaring med at identificere relevant data, og transformere det til et output, som kan bruges af forretningen.
 • Erfaring med udvikling af værktøjer der organiserer og automatiserer dataudtræk med brugeren for øje.
 • Erfaring med VBA, R og SQL, da afdelingens eksisterende værktøjer primært er kodet ved brug af disse sprog.
 • Superbruger i Microsoft Excel.

Som person skal du være nysgerrig af natur, ivrig efter at lære, proaktiv og have en selvstarter attitude. Da du vil skulle interagere med interessenter i organisationen, skal du også have personlig fremtræden og evnen til at præsentere dine synspunkter overbevisende.

Vi tilbyder

 • En spændende karriere med en stejl læringskurve i en international virksomhed i fortsat vækst, der giver dig omfattende muligheder for både personlig og faglig udvikling.
 • Et varieret job med indflydelse og ansvar.
 • At være en del af et højt professionelt team i et dynamisk arbejdsmiljø, der giver dig dyb indsigt i detailhandel set fra et logistiksynspunkt.

Er du den rette person til jobbet? Send din ansøgning, CV og kopi af dine karakterer snarest muligt - og senest den 11. juni 2024 gennem linket på denne side. Vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte: Head of Goods Flow Nonfood & Textile Klement Hinkbøl Ribergaard på +45 2896 5188.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Viatris
May 24, 2024

Supply Chain Master Data Analyst

Supply Chain Data Analyst (m/w/d)