Telenor

Data Engineer

Job descriptionDet här är vi

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Telenor genomgår just nu en digital transformation där vi snabbt strävar efter en helt datastyrd framtid. För att stödja denna satsning investerar vi mycket i området Analytics. Vi letar nu efter en Data Engineer som vill vara en del av denna spännande resa och gå med i vårt Data & Analytics-team.

Vad du kommer att göra

Du kommer att vara en del av vårt Data & Analytics team inom Data, Analytics och Automation organisationen. Vi letar nu efter en passionerad Data Engineer som tillsammans med sitt team vill arbeta med att skapa datadrivna beslut och bidra till att driva värde genom data.

I rollen som Data Engineer kommer tillsammans med dina kollegor utveckla lösningar i vår analyticsmiljö och i en agil miljö säkerställa att vi skapar värde för organisationen på bästa möjliga sätt. Du kommer vara en del av olika projekt och samarbeta med kollegor inom såväl det tekniska som affärsnära. Vi tror på samarbete och kontinuerligt lärande. Därför kommer du att få möjlighet att lära dig av dina kollegor och dela med dig av din kunskap med andra, för att tillsammans kunna skapa de bästa möjliga resultaten.

Vem du är

För att lyckas i rollen som Data Engineer har du relevant utbildningsbakgrund och tidigare erfarenhet inom områden som Data Engineer eller liknande roll i Data Lakemiljö.

Vi tror också att du har:

  • Erfaren inom SQL, Python, Java, Qlik Sense/Qlik Cloud, Spark, Airflow, ETL/ELT

  • Erfaren inom cloud services AWS eller GCP

  • Erfarenhet av statistics

  • Bakgrund inom telekombranschen är ett stort plus

  • Flytande i svenska och engelska

  • Självgående, samarbetsvillig och lösningsorienterad

Vårt löfte

Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld.

Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även:

  • Ett flexibelt arbetssätt. Vi tror på att flexibiliteten och friheten att välja var och när du levererar i ditt arbete bidrar till ökad prestation, engagemang och balans i livet. Vi tror också på styrkan i att vi är bättre tillsammans och att teamandan utvecklas när vi möts och interagerar med varandra, därför ser vi att våra kontor ska agera som magneter för samarbete, kreativitet och företagsanda.

  • Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen.

  • Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis ”give me a break-days”, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer.

Sök till oss idag

Om du tycker att det här låter intressant och vill höra mer, vänligen kontakta Marta Jagebro, marta.jagebro@telenor.se. Skicka inte din cv via mail, dessa kommer inte att utvärderas.

Sista ansökningsdagen: vi arbetar löpande så sök idag!

Placeringsort: Stockholm

Note!

Urval och vidare steg kommer genomföras i augusti.

Bra att känna till

 Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Capgemini
July 16, 2024

Data engineer - SQL

RCBC
July 16, 2024

Data Engineer

Richemont
July 16, 2024