Tryg

Data Scientist til Skade DKs AI og Data Science te...

Job description

Brænder du for Operational Analytics? Og vil du være med tilat udvikle og drifte prædiktive modeller, udføre eksperimentelle analyser, og optimere eksisterende applikationer? Så er du den Data Scientist vi søger til vores team, AI og Data Science.

AI står højt på agendaen i Tryg og derfor har vi behov for flere dygtige DAta Scientist til at understøtte de mange spændende initiativer

Om os | Bred kontaktflade og fuld fokus på samarbejde

AI og Data Science teamet sidder sammen med Data & BI afdelingen, som servicerer og understøtter vores Skadesforretning i Danmark med de rigtige data- og AI løsninger til effektiv driftsstyring, øget digitalisering, kundeoplevelser, kvalitetssikring og procesoptimering.

Du vil blive en del af et relativt nyt AI og Data Science team, med et stærkt fagligt miljø, hvor der konstant er fokus på at sikre en kontinuerlig udvikling. Vi har højt engagement, masser af gode ideer og god stemning.

Fordi vi er en afdeling bestående af flere teams med mange forskellige kompetencer, har vi har et stort fokus på sparring med hinanden, kompetenceudvikling samt et godt socialt arbejdsmiljø – der gør arbejdsdagen sjovere og nemmere.

Vi lægger stor vægt på et samarbejde på tværs af afdelinger og funktioner, og du vil som Data Scientist i AI & Data Science teamet have et tæt samarbejde med kollegaer og vores Tryg Data Scientist community. Gennem samarbejde med forskellige kollegaer og samarbejdspartnere bliver du rustet med et solidt netværk, som sætter dig i stand til at løse dine opgaver bedre og hurtigere, og som samtidig sikrer en kontinuerlig udvikling af dine kompetencer. Det er en forudsætning, at du har en naturlig tilgang til samarbejde med forskellige kollegaer, og ser det som en del af dit arbejde at søge viden og sparre med andre kollegaer.

Om jobbet | Operational Analytics & Data Science

Som Data Scientist kommer du til at have mange forskellige opgaver inden for Operational Analytics & Data Science. Det betyder, at du bl.a. vil arbejde med udvikling og drift af prædiktive modeller, A/B testing, webservices og cloud computing. Fokus er at skabe værdi, og derfor kan løsningen i nogle tilfælde være simple regler og i andre tilfælde mere avancerede statistiske modeller.

Tryg har en ambitiøs AI og data strategi og arbejder målrettet for at etablere en Cloud baseret data- og analyseplatform, så det bliver hurtigere og nemmere at sikre tilgængeligheden af data, forbedre processer og sikre de rigtige værktøjer.

Dine arbejdsopgaver som Data Scientist vil typisk være:

  • Udvikle og træne prædiktive modeller
  • Drifte modeller og applikationer i skyen
  • Integrere datakilder i nye og eksisterende applikationer
  • Effektmåling via monitorering og A/B testing
  • Udvikle services til interaktion og overvågning af applikationer
  • Udvikle og arbejde med GenAI og LLM

De vigtigste værktøjer, som vi benytter, er bl.a. Microsoft Azure med Python, Kubernetes, Docker, GitLab, Kafka og SQL, men vi er meget åbne for at tage nye teknologier i brug.

Om dig | Skarp Data Scientist med fokus på værdiskabende Data Science løsninger

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for Computer Science, Datalogi, Statistik, Matematik eller tilsvarende. Derudover er det en fordel, hvis du har hands-on erfaring med end-to-en Machine Learning processen, der bl.a. omfatter:

  • Databehandling
  • Model udvikling
  • Implementering og monitorering af modeller i produktion

Der er en forventning om, at du har kendskab til de mest almindelige Data Science værktøjer og sprog, og som et minimum er flydende i Python. Udover Python, så benytter vi Kubernetes Microsoft Azure, Docker, GitLab, Kafka, SQL mv. og et kendskab til disse vil være en fordel.

Vigtigst af alt er dog, at du brænder at gøre en forskel gennem udvikling af prædiktive modeller og eksperimentelle analyser sammen med os!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Head of Data & BI, Anette Schrøder Mikkelsen via mail: anette.m@tryg.dk .

Vi forpligter os til en retfærdig og inkluderende rekrutteringsproces med lige muligheder for alle. I den forbindelse opfordrer vi til, at du undlader at inkludere et foto i dit CV.  

Ansøg allerede i dag da vi løbende vurderer indkommende ansøgere og inviterer til samtale, dog senest d. 26. maj 2024.

job rekvisition ID: 26052

Vi er en del af Solsikkeprogrammet og opfordrer alle uanset kønsidentitet, alder, baggrund, handikap eller oprindelse til at søge stillingen. Vi er stolte af at have høj medarbejdertilfredshed, stærk faglighed og lige muligheder for at udvikle sin karriere i Tryg-koncernen. Tryg er Skandinaviens største skadesforsikringsselskab med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark består koncernen blandt andet af Tryg, Alka, TJM og Tryg Garanti. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg-koncernen og står bag TrygFonden. Sammen arbejder vi hver dag, på hver vores måde, for at gøre danskernes hverdag mere tryg. Se mere på www.tryg.dk

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.