Senior Data Engineer med SAS kunskaper

Company:
Location: Göteborg

*** Mention DataYoshi when applying ***

Vi utmanar de traditionella konsultbolagen och vi kan med stolthet säga att Castra är konsultbranschens mest utvecklande arbetsplats där allt är möjligt. Känns det här som företaget för dig så läs gärna vidare.

Rollen

Vill du hänga med på en spännande resa där vi tillsammans med vår kund ska utveckla nästa generations mobilitetstjänster på marknaden? Här får du vara med att bygga den digitala mobilitetsbanken och med en av de mest etablerade betaltjänsterna där kunderna betalar med mobilen, få insikter och upptäcka nya erbjudanden. Kort sagt skapar vi produkter för en smartare bilekonomi.

Du kommer ingå i ett team med andra duktiga utvecklare inom området Data & Analytics. Teamet jobbar enligt DevOps-principen och du får arbeta med spännande projekt och förvaltar de lösningar vi sjösätter. Uppdraget erbjuder en avancerad risklösning i SAS-miljöer för utveckling och siktar på att skapa framtidens modellfabrik med bra processer för att snabbt och lätt kunna innovera.

Erfarenhet

 • Du brinner för att skapa robusta dataflöden och skapar effektiva datatransporter.
 • Ett intresse för data management och datakvalitet är också naturligt för dig.
 • Du är djup inom ett par av våra områden, men vi ser gärna en bredd av kompetens så att du får större möjlighet att leverera i teamet.
 • Du har lång erfarenhet av utveckling i SAS instituts programvaror (Data Integration Studio, SAS Base) och Microsoft SQL Server.
 • Du gillar att utveckla, effektivisera och optimera dataflöden och program.
 • Har du en bakgrund inom matematik eller statistisk programmering kommer du att bidra bra i denna roll eftersom arbetet sker i nära samarbete med affären.
 • Har du arbetat inom bank och finans eller bilindustrin är det ett plus.
 • Vi ser helst att du har minst tre års relevant erfarenhet och du behöver kunna svenska och engelska både i tal och skrift.


Vi hoppas såklart att du inspireras rejält av att få vara med och bygga den vassaste produkten på marknaden och är effektiv med att leverera ett stort värde. Du har med dig en passion, delar med dig av egna idéer och förslag och är omättlig när det gäller ny kunskap. Självklart tar du dina skapelser hela vägen till produktion.

Varför ska du välja oss?

Här tror vi på frihet, möjligheter och medbestämmande. Att du som medarbetare ska ha möjlighet att utvecklas och forma ditt arbete utefter dina intressen och prioriteringar i livet. Att alla får vara med och forma och påverka bolaget genom delägarskap, advisory board och projektgrupper. Att det är viktigt att ha ett sammanhang, känna tillhörighet och att man har kollegor som stöttar, utvecklar och tror på en.

Om Castra

Castra är en entreprenörsdriven konsultgrupp inom IT, management och industriteknik. Bolaget ägs gemensamt av medarbetarna och tillsammans bygger vi det företag vi själva vill jobba på.

Vår vision är att vi ska vara Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter. Att vi blivit certifierade av Great Place to Work® tre år i rad är ett bevis på våra höga mål kring företagskultur. Våra tankar om delaktighet, påverkansmöjligheter och respekt för individens egna val och möjligheter fungerar.

Företaget har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping. Mer information om Castra-koncernen hittar du på vår hemsida www.castra.se.

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet? Sök direkt via länken eller kontakta jonas.elvestal@castra.se Tfn: 0734-130514

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • UnitedHealth Group

  Senior Data Analyst - Telecommute
  Boston, MA 02212
 • National General Insurance

  Senior Data Analyst - Corporate Analytics
  Cleveland, OH 44114
 • Datonomy Solutions

  Senior Data Analyst
  Brackenfell, Western Cape
 • SPARK Schools

  Senior Data Analyst - SPARK Schools - Support Offi...
  Rosebank, Gauteng
 • Lionbridge Technologies

  Senior Data Analyst
  Ballina, County Mayo