Kold+Partners

DI - Lead Data Engineer

Job description

 

Lead Data Engineer
Om stillingen

DI har en ambitiøs digital strategi, der skal bringe dem tættere på medlemmerne, understøtte vækst og sikre effektiv kommunikation og samarbejde på tværs. Som en del af dette og for at styrke Data & Automations Teamet søger DI en Lead Data Engineer.

Som Lead Data Engineer vil du være med til at opbygge en moderne dataplatform i DI. Du får mulighed for at være med i alle faser – fra analyse, design og udvikling til test, implementering og den måske vigtigste fase, forankringen i hverdagen. Du sætter den faglige retning ift. data engineering/dimensionel modellering, og viser at teori kan omsættes til praksis. Du kan skabe overblik på tværs, og ”tænker stort, men starter småt” med øje for, at få data ud at leve i forretningen ved at levere værdiskabende data og indsigter.

Afdelingen har ansvaret for dataprocessering og dataløsninger og er godt i gang med at opbygge en dataplatform på Microsoft Azure stacken – startende med et datavarehus og en række analytiske løsninger. Afdelingen har til ansvar at få teknologierne til at tale sammen ved at automatisere og strømline datapipelines.

Du får en nøglerolle, hvor du er med til at sætte retningen i afdelingen, som er Center of Excellence i forhold til dataplatformen. Du samarbejder tæt med forretningen om at levere værdiskabende data og indsigter gennem bl.a. selvbetjeningsløsninger. I den forbindelse vil du til dagligt være i tæt dialog med forretningen, hvor du også vil agere sparringspartner og indgå i dialog ift. opsætning af integration af data fra forskellige kildesystemer.

Derudover vil dit ansvarsområder bl.a være at:
 • Være drivende i at opbygge en moderne og mangfoldig dataplatform i DI.

 • Sætte den faglige retning ift. data engineering/dimensionel modellering, og viser at teori kan omsættes til praksis.

 • Skabe overblik på tværs, og ”tænker stort, men starter småt” med øje for, at få data ud at leve i forretningen ved at levere værdiskabende data og indsigter.

 • Du får en nøglerolle, hvor du er med til at sætte retningen i forhold til dataplatformen

Af arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes:

 • Udarbejde tekniske løsningsforslag, såvel som at estimere opgaver og effektivt kommunikere det til forretningen

 • Designe, udvikle og implementere dataløsninger, primært til data warehouset

 • Designe, udvikle og vedligeholde dataplatformen og data pipelines

 • Bidrage til at udvikle en langsigtet strategi for dataplatformen

 • Integrere data fra en række kilder, og opbygning af datamodeller

 • Bidrage til tekniske og forretningsmæssige afklaringer af løsninger

 • Deltage i udviklings- og projektopgaver i forbindelse med optimering af processer og systemer på tværs af DI.

Om dig

Den ideelle kandidat brænder for data og udvikling og tør udfordre status quo og flirte med cloud teknologi og data arkitektur. Du har fire til otte års erfaring fra en lignende stilling, evt. fra et konsulenthus eller en brancheorganisation, hvor du har haft hands-on erfaring med opbygning af data løsninger. Du har en relevant akademisk baggrund formentlig fra CBS, KU eller ITU med særlig fokus på data. Du er serviceorienteret, hjælpsom og kan være bindeled mellem forretningen og it-specialister. Vi ser gerne at du er fagligt nysgerrig i forhold til nye tendenser og udviklingen inden for datavidenskab, herunder data services i Azure. Derudover arbejder du struktureret og selvstændigt med et analytisk mindset og en metodisk tilgang.

Vi ser gerne at du besidder følgende kvalifikationer:
 • Ekspert i ETL processen, SQL programmering og datamart modellering iflg. Kimball

 • Solid erfaring med agil udvikling, gerne med afsæt i Git platformen

 • Gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du også har erfaring med:
 • T-SQL og SQL Server automation rammeværk generelt set

 • Analytiske applikationer, gerne Microsoft Power BI

 • Microsoft Azure dataplatform (Infrastruktur)

 • Azure data factory

Derudover er du en person, der tager ansvar for at kvaliteten, af det der leveres, er høj. Du er god til at sætte dig ind i komplekse og fagligt tunge opgaver. Du er resultatorienteret og har stor handlekraft. Det er også vigtigt, at du er vedholdende, også når det kommer til at udvikle dig selv fagligt og personligt, da teamet har stort fokus på det gode kollegaskab, samt at være gode samarbejdspartnere for hele huset. Det er altså vigtigt, at du er i stand til at danne dig en helhedsforståelse af hele DI. Endelig er du en person som har både hjerte og hjerne med på job og er enig med teamet i, at et godt socialt arbejdsmiljø er en nødvendig del af det at gå på arbejde.

Interesseret?

Så klik på linket herunder med det samme. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler kandidater løbende. Rekrutteringen faciliteres af vores rekrutteringspartner Kold+Partners. Har du spørgsmål eller brug for mere viden, er du velkommen til at kontakte Peter Kold (2989 0903/peter@koldpartners.com).

Læs mere om DI her.


Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.