Academic Work

Data Engineer till PostNord Strålfors!

Job description

Vill du vara en del av ett företag som spelar en viktig roll i den nordiska kommunikationsinfrastrukturen och som är på en spännande förändringsresa? Kulturen på PostNord Strålfors präglas av högt kundfokus, starka samarbeten, en vilja att alltid utvecklas och laget före jaget. Är du en Data Engineer som vill vara med och utveckla det fortsatta och pågående arbetet på PostNord Strålfors? Sök idag, urval sker löpande!


Företag :

PostNord Strålfors AB


Plats :

Jörgen Kocksgatan 9, Malmö


Jobbkategori :

IT


Omfattning :

Heltid


Startdatum :

Omgående, enligt överenskommelse


Typ av uppdrag :

Rekrytering


Övrigt :

Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

PostNord Strålfors söker en passionerad och erfaren Data Engineer för att delta till den dynamiska och innovativa organisationen. Som Data Engineer kommer du ha ansvar över att designa, bygga och underhålla PostNord Strålfors data warehouse och säkerställa att datainfrastrukturen möjliggör effektiv analys och informerade beslut.


Du kommer ingå i Business Support-teamet som i dagsläget består av 7 personer, du kommer även arbeta nära teamet för dataanalys och affärsutveckling för att förstå och uppfylla datakrav och bidra till att forma PostNord Strålfors datastrategi. Din roll kommer bli avgörande för en fortsatt framgångsrik resa och sätter krav på att du trivs med att arbeta både självständigt och i team.


PostNord Strålfors tror starkt på att framgång skapas av motiverade och engagerade medarbetare och chefer. På PostNord Strålfors finns en stort förtroende för alla anställda vilket skapar utrymme för att ta egna initiativ och att driva sina frågor för att bidra till företagets övergripande strategi och mål. Det är den gemensamma kompetensen, där varje medarbetare bidrar, som styrker och möjliggör framgång. Kompetens för PostNord Strålfors innebär allt från kunskaper, färdigheter, erfarenheter och problemlösningsförmåga till vilja, motivation, beteenden och personlighet.Du erbjuds • En roll i ett företag som drivs av människor som är passionerade i att hjälpa PostNord Strålfors kunder med sin kundkommunikation

 • En inkluderande arbetsmiljö där nya perspektiv främjas för att möjliggöra innovation

 • Kollektivavtal med arbetstidsförkortning, personalklubb och friskvårdsbidrag


Arbetsuppgifter


 • Datahantering och lagring

 • Dataflöde och integrationer

 • Bearbetning och Datakvalitet

 • Optimering och prestanda

 • Säkerhet och sekretess


Vi söker dig som


 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, Teknik eller motsvarande

 • Erfarenhet av en roll som Data Engineer, databasadministratör eller motsvarande

 • Erfarenhet av datanalys, affärsinsikt, dataextrahering och transformering

 • Obehindrad i tal och skrift på engelskaDet är meriterande om du har: • Erfarenhet av att arbeta med PowerBI

 • Erfarenhet av SQL

 • Arbetat med ETL verktygen: SSIS, Azure Data Factory och Azure Synapse sedan tidigareFör att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: • Strukturerad

 • Problemlösande

 • Affärsinriktad

 • Resultatinriktad


Som person är du ansvarstagande och strukturerad. På Strålfors utövar alla ledarskap, oavsett om du leder andra, dig själv eller ett projekt. Det som vägleder dig i allt du gör är ABC Självledarskap. Du är ansvarsfull (Accountable), modig (Brave) och engagerad (Committed), det är egenskaper som PostNord Strålfors lever efter och värderar högt.Vår rekryteringsprocess


Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.


Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Processen kommer även innefatta en bakgrundskontroll.

PostNord Strålfors AB

Här kan du läsa mer om PostNord Strålfors!

Bli direktrekryterad till PostNord Strålfors AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Har du frågor om tjänsten?

Julia Bengtsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103138

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Creditas
April 23, 2024

Data Engineer Júnior

BAWAG Group
April 23, 2024

Data Engineer - PL/SQL & APEX *