Tryg

Data Scientist til Skade DKs AI og Data Science te...

Job description

Er du en stærk Data Scientist med interesse for Operational Analytics, og har du en interesse for at udvikle og drifte prædiktive modeller, udføre eksperimentelle analyser, og optimere eksisterende applikationer? Har du lyst til at blive en del af vores AI og Data Science team, med højt engagement, masser af gode ideer og god stemning, hvor alle arbejder på at gøre en forskel? Så er det dig, vi søger!

Vi er i Tryg i gang med en større udvikling inden for digital transformation. Her spiller AI og Data Science en vigtig rolle, og til dette har vi behov for flere dygtige Data Scientists og Data Engineeres til at understøtte de mange spændende initiativer.

Om os | Bred kontaktflade og fuld fokus på samarbejde

AI og Data Science teamet sidder som en del af Data & BI afdelingen, som servicerer og understøtter vores Skadebehandlingsafdeling i DK med de rigtige data-løsninger til effektiv driftsstyring, øget digitalisering, kundeoplevelser, kvalitetssikring og procesoptimering. Afdelingen består af talentfulde kollegaer som arbejder inden for Data Engineering, Data Science og Business Intelligence. Du kommer derfor til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor der konstant er fokus på at sikre en kontinuerlig udvikling. Fordi vi er en afdeling bestående af flere teams med mange forskellige kompetencer, har vi et stort fokus på sparring med hinanden, kompetenceudvikling samt et godt socialt arbejdsmiljø – der gør arbejdsdagen sjovere og nemmere.

Vi lægger stor vægt på et samarbejde på tværs af afdelinger og funktioner, og du vil som Data Scientist i AI & Data Science teamet have et tæt samarbejde med kollegaer og vores Data Scientist community. Gennem samarbejde med forskellige kollegaer og samarbejdspartnere bliver du rustet med et solidt netværk, som sætter dig i stand til at løse dine opgaver bedre og hurtigere, og som samtidig sikrer en kontinuerlig udvikling af dine kompetencer. Det er en forudsætning, at du har en naturlig tilgang til samarbejde med forskellige kollegaer, og ser det som en del af dit arbejde at søge viden og sparre med andre kollegaer.

Om jobbet | Operational Analytics & Data Science

Som Data Scientist kommer du til at have mange forskellige opgaver inden for Operational Analytics & Data Science. Det betyder, at du bl.a. vil arbejde med udvikling og drift af prædiktive modeller, A/B testing, webservices og cloud computing. Fokus er at skabe værdi, og derfor kan løsningen i nogle tilfælde være simple regler og i andre tilfælde mere avancerede statistiske modeller.

Tryg har en ambitiøs datastrategi og arbejder målrettet for at etablere en Cloud baseret data- og analyseplatform, så det bliver hurtigere og nemmere at sikre tilgængeligheden af data, forbedre processer og sikre de rigtige værktøjer.

Dine arbejdsopgaver som Data Scientist vil typisk være:

  • Udvikle og træne prædiktive modeller
  • Drifte modeller og applikationer i skyen
  • Integrere datakilder i nye og eksisterende applikationer
  • Effektmåling via monitorering og A/B testing
  • Udvikle services til interaktion og overvågning af applikationer

De vigtigste værktøjer, som vi benytter, er bl.a. Microsoft Azure med Python, Kubernetes, Docker, GitLab, Kafka og SQL, men vi er meget åbne for at tage nye teknologier i brug. Derudover, har vi ambitioner om i højere grad at gøre brug af GenAI og LLM, hvilket vi håber du har lyst til at bidrage til.

Om dig | Skarp Data Scientist med fokus på værdiskabende Data Science løsninger

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for Computer Science, Datalogi, Statistik, Matematik eller tilsvarende. Derudover er det en fordel, hvis du har hands-on erfaring med end-to-en Machine Learning processen, der bl.a. omfatter:

  • Databehandling
  • Model udvikling
  • Implementering og monitorering af modeller i produktion

Der er en forventning om, at du har kendskab til de mest almindelige Data Science værktøjer og sprog, og som et minimum er flydende i Python. Udover Python, så benytter vi Kubernetes Microsoft Azure, Docker, GitLab, Kafka, SQL mv. og et kendskab til disse vil være en fordel.

Vigtigst af alt er dog, at du brænder at gøre en forskel gennem udvikling af prædiktive modeller og eksperimentelle analyser sammen med os!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvis du kan genkende dig selv i beskrivelsen, send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker processen, når vi har fundet den rette. Ansøgningsfrist er d. 15. december.

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Head of Data & BI, Anette Schrøder Mikkelsen via mail: anette.m@tryg.dk .

job rekvisition ID: 25668

Vi er en del af Solsikkeprogrammet og opfordrer alle uanset kønsidentitet, alder, baggrund, handikap eller oprindelse til at søge stillingen. Vi er stolte af at have høj medarbejdertilfredshed, stærk faglighed og lige muligheder for at udvikle sin karriere i Tryg-koncernen. Tryg er Skandinaviens største skadesforsikringsselskab med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark består koncernen blandt andet af Tryg, Alka, TJM og Tryg Garanti. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg-koncernen og står bag TrygFonden. Sammen arbejder vi hver dag, på hver vores måde, for at gøre danskernes hverdag mere tryg. Se mere på www.tryg.dk

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.