Sogeti

Data engineer - AWS

Job description

Har du erfarenhet av att jobba som Data Engineer i AWS Data Platform och vill bli en del av vårt lokala team inom Data & AI. Här finns möjligheten till ett långsiktigt arbete med att trygga uppdrag.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med AWS Data Platform. På kontoret finns kollegor inom Data & AI området som arbetar med allt från klassisk Business Intelligence till moderna cloud lösningar i Microsoft Azure, AWS och GCP men även MDM och AI/ML.

Vilka är vi? 💙

Inom Sogeti finns det många hjälpsamma och glada kollegor med stor erfarenhet inom området. Vi prioriterar en balans mellan arbete och fritid högt och har en familjär arbetskultur. Det finns även ett brett nätverk inom hela Sogeti som hjälper dig att bredda och spetsa dina kunskaper.

Vi på Sogeti i region Syd har en härlig gemenskap och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och stötta och lära av varandra. Dina nya kollegor är fantastiska systemutvecklare, systemarkitekter, projektledare, förvaltningsledare, ux-designers, testledare och testare. Bland våra kunder finns regionens myndigheter och större företag men du kan också dra fördel av hela Sogeti som ger möjlighet till spännande uppdrag runt om i Sverige.

Läs mer om några av de många anledningarna som finns för att jobba hos oss:

  • Våra förmåner - Här hittar du en översikt av de förmåner vi erbjuder på Sogeti.
  • Din utveckling - Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av sig själv.

Vem söker vi?

Du trivs i rollen som konsult, med möjlighet att växa och få ett omväxlande arbete. Vi tror att du är fokuserad, lösningsorienterad och analytisk. Du kan arbeta självgående och du brinner för ditt område och vill ha möjligheter att vidareutvecklas.

För att lyckas i rollen behöver du kunskap inom följande:

  • Innehar en eller flera certifieringar inom AWS Data Platform t.ex. AWS Data Engineer, AWS Solution Architect
  • Minst 3 års erfarenhet inom AWS Data Platform som Data Engineer
  • 2 års erfarenhet inom DataBricks
  • Du talar och skriver svenska obehindrat

Du kommer ingå i vårt team som fokuserar på framtagandet av lösningar inom Data & AI, så som dataflöden, data lakes, data lake houses, rapporter etc. Teamet leds av Magnus Jacobi som har lång erfarenhet inom BI och Analytics.

Har du läst ner hit och är fortsatt intresserad av att höra mer vad vi gör så skicka i väg din ansökan till oss redan idag då vi jobbar med löpande urval. Kontakta gärna rekryteraren Olivia Veal om ni har frågor eller funderingar (olivia.veal@sogeti.se). Hoppas vi hörs och ses!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Capgemini
July 15, 2024

Data engineer - SQL

RCBC
July 15, 2024

Data Engineer

Richemont
July 15, 2024