Cartiere

Data Scientist - West-Vlaanderen

Job description

DATA SCIENTIST - West-Vlaanderen

BEDRIJF:
Dit Belgisch bedrijf vindt zijn expertise terug in de energiesector waar ze een breed gamma van projecten en diensten realiseren. Hun focus ligt op het aanbieden van een duurzame toekomst. Deze organisatie typeert zich door hun resultaatgedrevenheid en sterke cultuur. Door hun succes is dit bedrijf op zoek naar een Data Scientist die mee wilt helpen met de verdere uitbouw van hun data strategie.

JOBOMSCHRIJVING:
Als Data Scientist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verder uitbouwen van de data omgeving binnen de organisatie. Er zit enorme hoeveelheid data verspreid over de verschillende databases die jij gaat verwerken. Je gaat grote data sets voorbereiden en integreren, de datawarehouse beheren en vraagstukken van de business oplossen. Daarnaast denk je proactief mee over nieuwe opportuniteiten en het verbeteren van processen. Door jouw ervaringen breng je nieuwe inzichten rond data-analyse en implementeer je machine-learning modellen op basis van POC’s. Jouw analyses en rapporten hebben een impact op de procesoptimalisatie alsook op de bedrijfsbeslissingen. Het is jouw taak om het data managementniveau naar een hoger niveau te tillen en de datastrategie verder uit te rollen en te vertalen naar de organisatie.

PROFIEL:

  • Je bent hoger opgeleid.
  • Je hebt een minstens 2 jaar ervaring met SQL en Python.
  • Je bent een kritische en analytische denker.
  • Je bent communicatief sterk, daarnaast kan je zelfstandig werken.
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels.
AANBOD:
Je komt terecht in een dynamische omgeving die in volle groei is. Het hoofdkantoor ligt op een unieke locatie met een prachtig uitzicht. Door de continue ontwikkeling en verandering van deze organisatie liggen er heel wat kansen en mogelijkheden klaar om mee te werken aan het succes van dit bedrijf. Er heerst een open en warme sfeer tussen de collega’s waar het menselijk contact centraal staat.

Herken jij jou in deze functie?
Stuur nu jouw CV naar sander@cartiere.be en bel 02/669.15.03 voor meer informatie.
Bekijk onze website www.cartiere.be voor meer BI vacatures.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.