Centric

Medior data scientist

Job description

In de hedendaagse economie en bedrijfsvoering is data niet meer weg te denken. Echter hebben verschillende bedrijven nog niet de kennis of de mogelijkheden om hier optimaal gebruik van te maken. Jij bent de persoon die hier graag in wilt ondersteunen. Als data scientist bij Centric help jij klanten in, of rondom jouw woonplaats (waarbij rekening wordt gehouden met maximaal één uur reistijd) met het oplossen van hun problemen en/of vraagstukken. Met behulp van (big)dataplatforms en -systemen ontwikkel jij innovatieve en data-gedreven producten en diensten waardoor bedrijven hun klanten een steeds betere service kan verlenen, de impact en effectiviteit kan verhogen en kan bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en teams.


Als data scientist ben jij het technisch inhoudelijke aanspreekpunt voor klanten en collega's waar je door jouw sterke interesse in data, gecombineerd met jouw drive om nieuwe ontwikkelingen binnen de data science wereld te volgen, in staat bent om innovatieve oplossingen in een operationele omgeving te implementeren. Naast jouw passie over data ben je communicatief vaardig, zodat je een duidelijke toelichting kan geven aan collega's en klanten over jouw werk en de bijbehorende resultaten. Je voert afwisselende opdrachten uit binnen diverse branches zoals bijvoorbeeld zorg, zakelijke dienstverlening en de (semi) overheid. Je hebt hierin een belangrijke en adviserende rol en voorziet het management van advies rondom de projecten.


Daarnaast houd jij je bezig met het verder ontwikkelen en uitbouwen van het data science portfolio, waarin het ontwikkelen en operationeel houden van de algoritmes en producten een vooraanstaande rol speelt. Hoe gaaf is het om te zeggen dat jij hebt bijgedragen aan een algoritme die ervoor zorgt dat de gemeente aanvragen sneller kan behandelen. Wellicht nog wel gaver om een systeem te ontwikkelen die slijtages op een treinspoor opmerken. Bij Centric werken wij met grote partijen in jouw regio aan de gaafste opdrachten die jij maar kan bedenken!


Twijfel je nog? Neem dan contact op met Henk Wouda, 06 13618337 of met Ferdinand Neijndorff, 06 10787730


Functie-eisen

 • 3-5 jaar relevante en aantoonbare werkervaring;
 • BSc of MSc in data science, computer science, wiskunde of een andere beta studie;
 • Aantoonbare ervaring met cloud platform/cloud computing;
 • Ervaring met agile/scrum/DevOps in de context van data science projecten;
 • Goede kennis van machine learning methodieken en algoritmes. Uit kunnen leggen welke technieken het best zijn te gebruiken op een business casus;
 • Ervaring met Python;
 • Ervaring met andere talen en tooling.


Arbeidsvoorwaarden

 • Uitdagende opdrachten bij verschillende mooie klanten, waarbij we rekening houden met je woonplaats en maximaal 1 uur reistijd;
 • Een salaris tot maximaal € 4.280,-- per maand;
 • Coaching on the job en individuele carrièreplanning in samenwerking met je Talent Development Manager;
 • Uiteraard bieden we je een goed salaris en ook een prettig secundair pakket bestaande uit:
 • Een flexibel mobiliteitsbudget, waarbij je de keuze hebt voor een leaseauto met tankpas (ook voor privégebruik), kilometervergoeding of ov;
 • Een prima pensioenregeling;
 • Netto onkostenvergoeding per maand;
 • 26 vakantiedagen ;
 • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen;
 • Uitgebreide mogelijkheden voor technische en softskill trainingen- en opleidingen;
 • Gezellige teamuitjes zoals barbeque, koken, gamen, enzovoorts.


Wie zijn wij

Centric Professional Staffing helpt klanten, in diverse branches binnen jouw regio, met het oplossen van hun technische en/of functionele vraagstukken. Van banken tot verzekeraars, de industrie tot het ministerie. Met een team van developers, data scientist, beheerders, consultants, testers, support engineers en infrastructuur specialisten dragen we bij aan de perfecte oplossing.


Centric is een hechte en informele organisatie waarbij veel wordt geïnvesteerd in haar medewerkers. Tevredenheid en geluk staan voor ons voorop. Met plezier naar je werk gaan en doen waar jij goed in bent en gelukkig van wordt is voor ons belangrijk. Daarnaast kan je rekenen op persoonlijke begeleiding om jouw doelen tijdens je dagelijkse werk, of op het gebied van je loopbaan te behalen.


Naast plezier en geluk werken we uiteraard ook onwijs hard. Maar naast het werk is er tijd voor ontspanning. Door middel van een borrel, barbecue, game-avond of een hackathon blijven nog beter in contact met elkaar. Wil je toch liever zelf iets organiseren? Laat het vooral weten!


Twijfel je nog? Neem dan contact op met Henk Wouda, 06 13618337 of met Ferdinand Neijndorff, 06 10787730


Meer informatie

Henk Wouda

+31613618337

henk.wouda@centric.eu

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Centric
September 24, 2023

Medior data scientist

Centric
September 24, 2023

Medior data scientist

Northpool B.V.
September 24, 2023

Medior Data Engineer