YER

Data Scientist

Job description

Over deze vacature

Word een essentieel onderdeel van Defensie's data-architectuur als ervaren data scientist, waar je geavanceerde platforms ontwerpt en implementeert om de veiligheid en effectiviteit van nationale en internationale operaties te versterken.

De functie

We zoeken een getalenteerde data scientist om onze organisatie te versterken. Als onderdeel van het Financiële team zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwerp en de implementatie van geavanceerde data-platforms die grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data kunnen opslaan, verwerken en analyseren. Je zorgt voor optimale prestaties, beschikbaarheid en veiligheid van het platform, adviseert het management over technologische keuzes, en werkt nauw samen met data-analisten, data engineers en andere professionals om gegevens beschikbaar te stellen en te integreren voor analyse en rapportage. Bovendien blijf je het data-platform continu verbeteren en up-to-date houden om te voldoen aan de veranderende behoeften van het bedrijf en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Over het bedrijf

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat cruciale financiële casussen behandelt binnen Defensie? De Finance And Control Divisie, gevestigd op de Kromhoutkazerne in Utrecht, is op zoek naar getalenteerde professionals om ons team te versterken. Als onderdeel van het Joint Informatievoorziening Commando (JIVC) speel je een essentiële rol in het waarborgen van de financiële integriteit en controle binnen Defensie. Met een data-gedreven aanpak analyseer je financiële gegevens om inzicht te bieden en besluitvorming te ondersteunen. Met onze verwachte groei dit jaar, bieden we een unieke kans om bij te dragen aan de missiekritieke functie van financiële beheer binnen een organisatie die 24/7 operationeel is, zowel nationaal als internationaal.

Aanbod

Op basis van opleiding en ervaring is het salaris tussen de €3400 en €5000 bruto per maand (schaal 10, CAO BARD), gebaseerd op een werkweek van 38 uur. Je inschaling wordt gebaseerd op je werkervaring en opleidingsachtergrond. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans. En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en/of ADV-uren op te bouwen. Buiten het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,3%, de zogeheten dertiende maand.

Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering. Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een tegemoetkoming voor woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een OV-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.

Jouw profiel

  • Direct inzetbaar is en 1 tot 3 jaar werkervaring richting de data
  • Een relevante academische opleiding, zoals informatica, data science, informatietechnologie of een gerelateerd vakgebied.
  • Ervaring met het ontwerpen en implementeren van data-platforms, bij voorkeur in cloudomgevingen (bijv. AWS, Azure, Google Cloud Platform).
  • Kennis van databasetechnologieën, zoals relationele databases (bijv. SQL Server, PostgreSQL, MySQL) en NoSQL databases (bijv. MongoDB, Cassandra, Couchbase).
  • Ervaring met data-integratie en ETL/ELT-tools (bijv. Apache NiFi, Talend, Informatica).
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, om complexe technische concepten uit te leggen aan verschillende belanghebbenden.

We zijn natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jou als persoon! Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met kennis van de IT dienstverlening binnen (Defensie) organisaties, met kennis van kwaliteitszorg, beveiliging en een werkzaamhedenregistratiesystem. Je ben communicatief vaardig, klachtgericht en kan snel en adequaat handelen.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Optum
June 25, 2024
Sky
June 25, 2024

Senior Data Scientist

CommerceIQ
June 25, 2024

Data Scientist I