HAYS

SENIOR DATA SCIENTIST

Job description

Gent | Data Scientist | Senior | ML | Recommendations | SQL | Databases | Python | 1085649

Jouw nieuwe functie
Als Senior Data Scientist kom je terecht in een multidisciplinair team waar verschillende experten de nieuwste Machine Learning technologieën gebruiken om tot nieuwe producten te komen. Je speelt een belangrijke strategische rol in het innoveren, onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe technologieën. Je bent namelijk de drijvende kracht achter deze technologieën en onderzoekstrajecten. Daarnaast werk je aan de verbetering van de kwaliteit van voorspellende ML-modellen en werk je graag in een recommendation omgeving.

Jouw profiel
Je hebt een Master in Engineering, Physics, Informatica, Computer Science… en ervaring met het ontwikkelen van algoritmes. Idealiter kan je terugblikken op 4 jaar ervaring in Machine Learning recommendations in een snel veranderende omgeving. Daarnaast heb je ook ervaring in het testen van algoritmes in vroege onderzoeksfases en het onderhouden van huidige modellen die gebruikt worden in de productie. Je kan werken met SQL Databases en kennis van enkele Python-pakketten is een meerwaarde, zoals numpy, scipy, scikit-learn, pandas, keras of pyTorch, matpolib/plotly…

Je bent analytisch, communicatief en deelt graag je kennis met collega’s. Je kan werken in een snel veranderende omgeving en bent gemotiveerd deel uit te maken van baanbrekende projecten. Daarnaast ben je geïnteresseerd in de voedingsindustrie en ontwikkeling van nieuwe producten.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze job als Senior Data Scientist kan je rekenen op een mooie verloning, met extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, enz. Je zal werken in een ambitieuze omgeving met een sterke focus op ontwikkeling.

Over de organisatie
Je komt terecht in een dynamische en data driven onderneming die frontrunner is in zijn markt. Je werkt voor grote internationale klanten en ligt samen met hen aan de basis van vele nieuwe producten in de voedingsindustrie.

Solliciteer meteen voor deze vacature
Interesse in deze job als Senior Data Scientist in de regio Gent? Contacteer Robin Ector (09 267 99 85), of solliciteer via de HAYS-website. #1085649


Aantrekkelijke verloning

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Opendoor
December 4, 2021

Senior Data Analyst

Cash App
December 4, 2021
Eolas Recruitment
December 4, 2021