Xamera

Junior Data Scientist till Agricam i Linköping

Job description

Om tjänsten:

Nu finns chansen för dig som utvecklare att bli en del av Agricam i Linköping! Agricam är ett Agtech-bolag som erbjuder och utvecklar flertalet lantbruksapplikationer. Som junior data scientist på Agricam kommer du bland att vara med och utveckla en revolutionerande produkt som med hjälp av avancerad bildbehandlingsteknik identifierar bakterier i mjölken hos kor. Samtliga tjänster hjälper bönder att tidigt identifiera kor som är i riskzon för att utveckla olika sjukdomar, samt minska användningen av onödiga antibiotikakurer.

Agricam är ett ungt företag grundat 2010 och utvecklingsteamet består av ca 10 personer som har fokus på allt från backend till frontend. Nu vill de bli fler och vi söker dig som vill jobba som junior data scientist där du kommer vara en nyckelperson i arbetet med att förstärka deras AI för Bacticams bildbehandlingsteknik. Bacticam är ett verktyg för att identifiera bakterier hos kor snabbt för att kunna hålla produktionen intakt och göra miljön för korna så bra som möjligt.

För att komma in i rollen kommer du få stöttning av dina kollegor och utvecklingsmöjligheterna i rollen är många, även inom andra områden än Bacticam. Teamen jobbar väldigt gränsöverskridande och du kommer ha kontakt med många utanför ditt team och få mycket eget ansvar i din roll. Du kommer få vara med och påverka mycket i arbetet och vara en betydande del i den här processen. Även om du kommer ha mest fokus på AI och Bacticam så är du involverad i övriga delar av processen också för att få ett bättre helhetsperspektiv.


Vi söker dig som:

Vi tror att du har läst en teknisk utbildning med fokus på programmering på universitet eller högskola. Förmodligen tar du/har du nyligen tagit examen men om du har erfarenhet med dig sen tidigare är det ingen nackdel. Förmodligen har du läst bildbehandling på universitetet eller har arbetslivserfarenhet inom området sen tidigare. I och med att Agricam är ett mindre företag så är de extra måna om personkemin. Det som förenar alla på Agricam förutom lagandan är den positiva känslan av att bidra till något positivt i världen. För att passa in här så ser du förmodligen charmen i att jobba på ett mindre företag och vara inblandad i mångt och mycket inom verksamheten

Om företaget:

Agricam erbjuder analystjänster och kovård för en förbättrad djurhållning, ökad produktion och minskad antibiotikaanvändning. Våra produkter och tjänster är uppdelade i tre segment: sensorer, kovård och VetLink. De kompletterar varandra och på så sätt tar vi ett helhetsgrepp om djurhälsan på gården för att skapa ett långsiktigt resultat, minska kostnaderna och öka effektiviteten. Agricam har kontor i Mjärdevi, Linköping och flyttar snart in i nya fräscha lokaler.

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Agricam AB.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:

Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägning.

Allmän information:

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid. Ansök till tjänsten via länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/...För tjänsten tillämpas löpande urval, så tveka inte på att skicka iväg din ansökan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se.

Ort: Linköping

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.