Efteling

Data Engineer

Job description

Werk mee aan de verwondering!


Vind je het leuk om mee te bouwen aan een data platform met zóveel verschillende data-stromen als dat er sprookjesfiguren zijn?


Wij zijn op zoek naar een Data Engineer die bouwt aan het fundament voor de toekomst van de Efteling. Hieraan meebouwen doet een beroep op je creativiteit en precisie.


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van betrouwbare en accurate data-pijpleidingen, zodat alle data van de Efteling beschikbaar is voor o.a. het maken van betere beslissingen. Samen met de Data Architect vertaal je wensen van de business naar een goed data-model en data-pijpleiding, waardoor data-driven besluitvorming en analyse mogelijk wordt. Tenslotte zorg je ervoor dat data-pijpleidingen veilig worden gebouwd waarbij het security & privacy-by-design principe wordt gehanteerd.


Als Data Engineer:

- Zet je een breed scala aan technologieën in om data (gestructureerd en ongestructureerd) uit de verschillende bronnen binnen het data platform te krijgen.

- Ben je het technische aanspreekpunt voor zowel IT, de business als data scientists.

- Voer je complexe transformaties uit om data op te schonen.

- Richt je automatische controles in om datakwaliteit te garanderen.


Jouw werkplek

De afdeling Data & Insights is gepositioneerd binnen de businessunit Finance & Services. Hier worden data-producten ontwikkeld voor de gehele Efteling, zowel voor gasten als voor medewerkers. De afdeling adviseert aan de gehele organisatie en werkt in de ontwikkeling van data-producten nauw samen met de afdelingen Finance, IT & Digital en Strategie & Innovatie.


Wat breng je mee?

Je combineert jouw technische vaardigheden en maakt gebruik van tools om je werk uit te voeren. Je bent gedreven in programmeertalen zoals Python, data warehouse- en data lake-technologieën. Ook heb je kennis van databasebeheersystemen en werk je met SQL en NoSQL-databases. Je automatiseert processen voor efficiëntie en maakt gebruik van cloudservices voor schaalbaarheid en flexibiliteit.


Jij:

- Hebt een hbo opleiding richting Data Engineering of Software Engineering afgerond.

- Hebt 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol.

- Hebt bij voorkeur ervaring met het werken met Snowflake en/of AWS.

- Houdt van het bouwen van LEGO data meesterwerken zonder het volledige instructieboekje.


Wat krijg je van ons?

Bij de Efteling werk je vol passie in een gastgerichte en professionele omgeving. We zijn trots op de prestatie die we elke dag weer leveren. We zetten vakmanschap en werkplezier centraal en gaan informeel met elkaar om. Ontwikkeling van collega’s vinden we enorm belangrijk, dus daar krijg je alle ruimte voor.


Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

- Jaarcontract voor minimaal 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.

- Salaris tussen €3037,- en €4422,- bruto per maand op basis van 38 uur afhankelijk van opleiding en ervaring.

- 13e maand.

- 8% vakantietoeslag.

- Reiskosten à €0,21 per kilometer, maximaal 100 kilometer per dag.

- Vijf weken verlof per jaar.

- Gratis toegang tot het park voor jou, je partner en gezinsleden.

- Gratis toegang of korting op de toegang tot meerdere attractieparken in binnen- en buitenland.


Maar er is meer!

Na één jaar heb je recht op een persoonlijk ontwikkelbudget van €500 per jaar volgens de regeling in de EAR (Efteling Arbeidsvoorwaarden). De Efteling heeft een goede pensioenregeling en aantrekkelijke personeelskortingen (zoals onder andere korting op Efteling merchandise en korting op een verblijf bij Efteling Hotels & Resorts). Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering met korting op jouw polis. Bovenal bieden we je heel veel werkplezier in de meest unieke omgeving met een enthousiaste groep collega’s.


Solliciteer direct

Heb je interesse om aan de slag te gaan als Data Engineer bij de Efteling? Dan nodigen wij je uit te solliciteren voor 23 november. De procedure bestaat uit meerdere gesprekken.


We vragen alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Tenslotte ben jij het visitekaartje van de Efteling! Gedurende de selectieprocedure zal dit worden besproken.


Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op via werkenbij@efteling.com


Wij verheugen ons op jouw sollicitatie!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Netvagas
December 10, 2023

Senior data engineer crm

Netvagas
December 10, 2023

Senior data engineer growth