City of Aarhus

DATA SCIENTIST SOM BRÆNDER FOR AT KODE INNOVATIVE ...

Job description

Om Jobbet

Søger du en alsidig data science-stilling med ansvar og indflydelse? En stilling hvor din personlige udvikling er vigtig, og hvor du får muligheder for at prøve kræfter med en bred portefølje, som inkluderer bl.a. generativ AI og Machine Learning?

Vil du være med til at koble AI til arbejdsgange og bidrage til effektivisering af Aarhus Kommunes opgavevaretagelse?

Har du lyst til at udvikle kloge løsninger, på nutidens og fremtidens udfordringer i det samfund, vi er en del af?

Så er det dig vi søger!

Vi søger en engageret og dygtig udvikler, der vil være med til at udvikle en bred pallette af løsninger, som får hverdagen til at hænge bedre sammen for borgere, medarbejdere og ledere. Vi håber at kunne tiltrække kandidater, som brænder for at lære nyt.

Som udvikler hos os, vil du få tæt kontakt til kerneforretningen. Du vil være ansvarlig for de tekniske dele af forskellige projekter, og i samarbejde med dine kolleger, vil du løbende sikre den tekniske drift af vores løsninger. Der er mange ambitioner for anvendelsen af AI i Aarhus Kommune og derfor har vi brug for dig og din energi!

Vi tilbyder dig et spændende job i en dynamisk organisation, med et åbent og stærkt fagligt miljø. Du får en bred kontaktflade, hvor samarbejdet med andre medarbejdere i afdelingen har afgørende betydning.

Din daglige arbejdsplads vil være hos ITK på DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

Din Profil

Vil du gerne arbejde med de nyeste teknologier i et agilt og motiveret team, hvor der er rum til at afprøve nye teknologier, og hvor vi alle brænder for at få indblik i de nyeste trends? Er du en erfaren og omstillingsparat udvikler? Så er det lige dig, vi står og mangler.

Vi leder efter en udvikler, der har et godt humør, åbent sind og sætter pris på en uformel og uhøjtidelig tone. Vi har mange sideløbende projekter, så du skal kunne bevare overblikket i en hektisk hverdag.

Vi forventer du …

 • Arbejder selvstændig og forretningsorienteret, og at du kan kommunikere med ”kunden” og være med til at oversætte forretningsønsker til kode
 • Har lyst til og mod på at lære nye teknologier samt bidrage til innovative løsninger
 • Har erfaring med Python, Git, DVC, YAML, JSON og Docker
 • Arbejder struktureret og projektorienteret, og forstår vigtigheden i at kunne prioritere egne opgaver
 • Har erfaring med dataarbejdet i relation til AI – datavask, scraping m.v.
 • Har erfaring med at arbejde med LLM’er i bl.a. RAG-løsninger

Det er et plus hvis du …

 • Har mod på at arbejde med andre modaliteter som f.eks. tekst-til-tale og tale-til-tekst
 • Har erfaring med at designe løsninger/arkitektur fra bunden
 • har kendskab til Docker compose og hardware i relation til udvikling og afvikling af AI
 • Går op i at bidrage konstruktivt til den generelle udvikling på AI-området i Danmark ved f.eks. at deltage i relevante events og både styrke og udnytte dit faglige netværk
 • Mener at teknisk dokumentation er en integreret del af løsningen

Derfor Skal Du Vælge Os

ITK Tech Lab er en moderne udviklingsafdeling med 17 dedikerede medarbejdere med fokus på innovation, kreativitet, videndeling og open source. Afdelingen består af 5 teams; Team AI, Open Data DK, Govtech Midtjylland, IoT Lab og Futures Lab.

Vi har stort fokus på at dele idéer og udveksle kompetencer så vi løfter hinandens viden og projekter. Vi har tæt kontakt til forretningen, så det er vigtigt, at du trives godt i et miljø med mange forskelligartede opgaver, er god til at samarbejde og ønsker at være med til konstant at udvikle og dygtiggøre AI teamet.

Eksempler på hvad ITK laver finder du på https://itk.aarhus.dk/projekter

Løn Og Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 37

Hvis Du Vil Vide Mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder, Lasse Ziska, tlf. 29 77 29 80. Læs mere om ITK her: https://itk.aarhus.dk/

Ansøgning

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 17. juni

Om os

ITK er akronym for | Innovation | Teknologi | Kreativitet |. Vi er placeret i Magistratsafdelingen for Kultur & Borgerservice, og løser opgaver for hele Aarhus Kommune. Vi understøtter innovative processer, udvikler og drifter IT løsninger og digitale services, og vi afprøver ny teknologi i kommunes opgaveløsning. På den måde bidrager vi til, at endnu flere mennesker bliver en del af den digitale virkelighed, og Aarhus bliver en smart by.

Vi samarbejder på tværs af Aarhus Kommune, landets øvrige kommuner og europæiske byer, og igangsætter nye projekter for i fællesskab at finde frem til de løsninger, der bedst favner morgendagens udfordringer og understøtter den digitale by og borger.

Frirummet til at være innovativ vægtes højt og er med til at skabe en god og spændende stemning, hvor der også er fokus på sociale aktiviteter og at vi har det sjovt mens vi arbejder. Derfor vil du også komme til at stifte bekendtskab med koncepter som hattedag, bevægelsesstafet, ITK Space og måske er du med på holdet, når vi næste gang sender et ubemandet fartøj ud i rummet. https://itk.aarhus.dk/nyheder/projektnyheder/itk-space-2/

Du vil opleve et åbent og stærkt fagligt miljø i konstant forandring, hvor vi deler viden og lærer af hinanden. Vi ønsker at være på forkant med den teknologiske udvikling og at give vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig personligt – og frem for alt – at have det sjovt på jobbet.

Om Kultur og Borgerservice

Kultur og Borgerservice er hjertet i Aarhus' identitet. Vi fokuserer på at gøre kulturproduktion, kulturelle oplevelser, borgerservice og fritidsaktiviteter tilgængelige og inkluderende for alle. Det styrker fællesskabet, øger livskvaliteten og skaber en attraktiv kommune, der tiltrækker nye borgere, turister og virksomheder. Kulturen og fritidslivet er afgørende for at forme vores samfund og inspirere kommende generationer. Kom og vær med!

Om Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgerne og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt, og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus en god by for alle.

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs