Data Scientist og Microsoft Power BI ekspert

Company:
Location: København

*** Mention DataYoshi when applying ***

Har du skarpe analytiske evner og erfaring med dataanalyse, så er du den Platform Data Scientist/BI-ekspert, vi søger!

I Metroselskabet har vi igangsat en ambitiøs digital forandringsrejse. Vi skal gøre de digitale løsninger så brugervenlige og effektive som muligt, og vores arbejde er helt afgørende for vores egne interne arbejdsprocesser og vores samarbejde indenfor anlægsbyggeri og drift af metro nu og fremover.

Du vil blive en del af et digitaliseringshold, som udvikler og implementerer brugervenlige og effektive digitale løsninger, og vi søger nu en erfaren Platform Data Scientist/BI-ekspert til at hjælpe med at videreudvikle en Data Lake, som skal hjælpe forretningen med at lave nye spændende analyser og identificere interessante sammenhænge og skabe nye indsigter.

Sammen med dine kollegaer i teamet får du ansvaret for at transformere og bearbejde data i Data Laken, og gøre den tilgængelig. Du kommer til at arbejde med avancerede analyser og hjælpe forretningen med klassisk BI og afrapportering.

Erfaring med Microsoft Power BI’s mange muligheder

Som person er du nysgerrig og har blik for at formidle komplicerede resultater på en enkel og overskuelig måde. Du er en erfaren Data Scientist og har stor erfaring med Microsoft Power BI. Desuden er du en god teamplayer og tager ansvar også i en omskiftelig hverdag med mange stakeholders.

Professionelt forventer vi, at du har følgende kvalifikationer:

 • erfaring med udvikling og implementering af Data Science produkter i Cloud, heriblandt ML modellering og implementering.
 • du er Microsoft Power BI ekspert med stærke ’DAX-measure’ kompetencer og forståelse for visuel fremstilling.
 • du formår at forstå og omsætte forretningsbehov til værdiskabende letlæselige indsigter foranlediget af dit overblik og din dataindsigt.
 • du har gode programmeringskompetencer helst i Python, SQL eller R.
 • du har erfaring med at arbejde med store datamængder.
 • du bliver en del af et scrum team, da vi arbejder agilt i sprint, det er derfor en fordel at du kender til dette.
 • erfaring med Google Cloud Platform er et plus.

Vi tilbyder

Metroselskabet tilbyder et udviklende og udfordrende job i et fagligt stærkt og levende miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive trafik.

Digitaliseringen sker i et samarbejde på tværs af selskabet, hvor IT-afdelingen og Digitalisering og Forretningssupportenheden (DBS) er centrale spillere. Holdet udvikler og implementerer, på tværs af selskabet og i samarbejde med andre enheder, brugervenlige og effektive digitale løsninger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, attraktive og fleksible ansættelsesvilkår, et godt arbejdsklima og gode kolleger.

For yderligere oplysninger om jobbet kontakt chef for Digitalisering og Forretningssupport Maj Trige Andersen på tlf. 3311 1700.

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Praxi

  DATA SCIENTIST / DATA ANALYST
  Bologna, Emilia-Romagna
 • VSP

  Principal Data Scientist
  Columbus, OH 43211
 • Tesorio

  Senior Data Scientist
  Remote
 • Movista – Natural Insight

  Data Scientist
  Bentonville, AR
 • Dun & Bradstreet

  Data Scientist Intern - Summer 2021
  Remote