Info Support

Data Engineer

Job description

Werken met honderden gigabytes data voor Top 500 klanten. Verbanden leggen, analyseren. En vervolgens eindrapportages maken. Om management of financiële directeuren te adviseren. Alles met als doel om klanten vooruit te helpen.


Om je goed voor te bereiden op het werk binnen onze projecten, start je met verschillende vakinhoudelijke trainingen. Aansluitend start je als consultant en ontwikkel je databases, data en AI-projecten en ETL-processen voor verschillende opdrachtgevers. Samen met de klant zorg jij onder begeleiding dat de informatiebehoefte, specifieke wensen en doelen voor het data platform helder zijn. Met collega’s haal jij data uit de bronsystemen die je geschikt maakt voor bijvoorbeeld het Data Warehouse. Je stelt de eindrapportages leesbaar op zodat deze meteen bruikbaar zijn voor de gebruiker(s) en ondersteunt hen bij de gehanteerde tools. Binnen de technology area Data en AI krijg jij verder de kans om nieuwe kennis en vaardigheden binnen het Data&AI-domein op te doen.


Wat bied jij Info Support?

Je bent een ambitieuze starter die kwaliteit levert. Je bent communicatief vaardig en leert snel vanwege je interesse in IT. Je staat met beide benen op de grond en je kunt goed samenwerken. Je bijt je graag vast in complexe vraagstukken, zodat jij de beste oplossing kan bieden aan de klant.

Verder heb je:


  • een afgeronde bachelor/master Informatica of Bedrijfskundige Informatica;
  • een brede interesse van verschillende databases, BI/OLAP-tools, ETL-tools, talen als Python of R en diverse ontwerpmethodieken, bijvoorbeeld Dimensional of Data Vault Modelling.


Wat biedt Info Support jou?

Ten eerste uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven. Bedrijven die ervoor kiezen hun complexe vraagstukken bij Info Support neer te leggen.


Gedurende de eerste twee jaar van je dienstverband volg je onder werktijd naast vakinhoudelijke cursussen en opleidingen regelmatig sociale, bedrijfskundige en commerciële trainingen. Via opleidingen, cursussen en individuele coaching kan je na die twee jaar doorgroeien naar bijvoorbeeld een rol als Scrum Master of Lead Engineer.


De lat ligt hoog bij Info Support. Dit vraagt veel van jou, maar hier krijg je ook veel voor terug. Een contract voor onbepaalde tijd, een leaseauto, laptop, mobiel naar keuze en winst- en overwinstuitkering. Maar misschien nog wel veel belangrijker; de garantie op een stevig fundament als IT-consultant waar je de rest van je carrière profijt van hebt. Maar we bieden meer. Je krijgt een netwerk van, en gaat werken met de beste vakgenoten binnen de Nederlandse IT. Zij werken in (blended) Agile teams bij gerenommeerde klanten. Over de projecten en klanten heen helpen zij elkaar via onze Technology Areas Software Architecture, Way of Working en Data/AI.


Je houdt hierdoor altijd zicht op nog meer gave projecten bij onze andere klanten in de sectoren Finance, Industry, Agrifood & Culture, Mobility & Public en Healthcare. En je mag hiertussen wisselen als jij daar klaar voor bent. Als specialist in maatwerksoftware, Data/AI solutions, beheer en trainingen bieden wij jou een rijke carrière en bieden wij klanten solide en innovatieve oplossingen voor complexe en bedrijf kritische softwarevraagstukken.


Als een van de weinige IT-consultancy bedrijven beschikt Info Support over een eigen inhouse kenniscentrum waar wordt voldaan aan jouw honger naar meer of andere kennis en vaardigheden.

Kortom een werkgever waar veel aandacht is voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling als IT-professional. Onlangs is Info Support voor de 25e keer op rij uitgeroepen tot Top Employer Nederland.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Royal Schiphol Group
September 24, 2023

Data Engineer BI

Genmab
September 24, 2023
Amazon
September 24, 2023

2024 Data Engineer Internship