Camas IT

Data Scientist

Job description

Als Data scientist lever jij een bijdrage om data-gedreven te werken, je draagt bij aan het opzetten van data architectuur op het gebied van AI. Je gaat aan de slag met grote sets data om hier praktische inzichten aan te ontlenen die direct impact hebben op de business. Je bent in staat praktisch en kwalitatief goede oplossingen te ontwikkelen, te onderhouden en te implementeren die passen binnen onze bestaande structuren. Je houdt je bezig met AI oplossingen van A tot Z.


Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau. Je beschikt over (relevante) ervaring als AI-developer op het Microsoft platform óf weet je weg uitstekend zelf te vinden binnen het AI-landschap. Beschikken over relevante Microsoft certificering is een pre.


Je hebt kennis van en ervaring met SQL Server, PowerBI en Azure. Je bent bekend met termen als DAX, M, PowerQuery en Git. Je hebt een goede achtergrond in wiskunde en statistiek en ervaring met analytische talen zoals R en Python.


Je hebt uitstekend analytisch denkvermogen, bent flexibel, enigszins eigenwijs en resultaatgericht. Je ben in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken draagt bij aan het gezamenlijk resultaat, door verbinding te leggen met anderen. Je bent in staat om complexe vraagstukken te vertalen naar eenvoudige, effectieve en duurzame oplossingen.


Wat bieden wij jou?


Bij ons jonge en dynamische IT-bedrijf draait alles om een unieke werkcultuur waarin groei en ontwikkeling centraal staan. We zijn trots op onze platte organisatiestructuur met weinig hiërarchie. We hebben een enthousiast en gedreven team van zes mensen dat haar kennis en ervaring graag met je deelt. Je inwerkperiode start met een kick-off. Dit is een kennismakingsochtend die we organiseren voor alle nieuwe collega's. Aansluitend aan deze ochtend ontvang je alle spullen die je nodig hebt om onbezorgd te kunnen starten met je nieuwe functie!


Wat betreft secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we meer dan alleen het standaardpakket. Hierbij kan je denken aan:


  • Een dertiende maand: als blijk van waardering en om je financiële zekerheid te geven, ontvang je een extraatje aan het einde van het jaar.
  • Maar liefst 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. We begrijpen hoe belangrijk een goede balans is tussen werk en privé. Daarom geven we je voldoende tijd om te ontspannen.
  • Opleidingen, workshops en trainingen in het kader van jouw ontwikkeling.
  • Een uitgebreid vitaliteitsprogramma; we vinden het belangrijk dat je zowel fysiek als mentaal fit blijft.
  • Leuke borrels, themadagen, lunches en teamuitjes. We geloven namelijk dat plezier en teamspirit belangrijk zijn voor een succesvolle werkomgeving.

Informatie en sollicitatie


Je kunt solliciteren door je CV en motivatie te sturen via de knop hierboven. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Bart Wijnholds op het nummer 06 14 58 23 54.


Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.