Data Scientist

Company:
Location: 112 38 Stockholm

*** Mention DataYoshi when applying ***

FunMed är Europas största funktionsmedicinska läkarklinik och numera även en Health tech start-up. Inom funktionsmedicinen fokuserar vi inte på̊ att dämpa sjukdomssymptom. Istället letar vi efter de underliggande orsakerna till sjukdom och ohälsa. Vi är ett agilt, snabbväxande, progressivt företag, med en stor vision: vi vill förändra västerländsk sjukvård. Idag har vi kliniker i Göteborg, Stockholm, Varberg och Halmstad och kommer under året etablera oss även i Malmö. Vår särställning har vi uppnått genom att FunMed har utvecklat unika behandlingsprotokoll och processer. Nu investerar vi stort i en egenutvecklad digital plattform som kommer bli hjärtat i vår verksamhet, den omvandlar FunMed till att bli en lika delar digital som fysisk vårdgivare. En första version av kommer lanseras våren 2021 och plattformen ska utgöra grunden för vår vidare expansion ut internationellt www.funmed.se

Den data FunMed samlar in genom sin verksamhet är affärskritisk och för att säkerställa att den struktureras och används på rätt sätt söker vi nu en Data Scientist.

Om rollen

Du kommer att rapportera till CTO och jobba nära bolagets grundare och VD. Du blir en nyckelperson i utvecklingen av bolaget framöver och får möjlighet att lägga grunden för den framtida AI-satsningen. Genom bearbetning av den unikt breda databas med hälsodata som FunMed löpande samlar in i sin verksamhet bidrar du till att skapa värde inte bara för verksamheten utan även för samhället i stort.

Din bakgrund

Vi söker dig som är en affärsorienterad problemlösare med spjutspets inom machine learning. Du är en duktig programmerare med en bred och detaljerad förståelse för datahantering och analys. Du kan designa och använda machine learning - modeller och har även praktisk erfarenhet av att implementera dessa.

Troligen är du bekant med TensorFlow, Python, SciKit/Pandas eller motsvarande.

Det är viktigt att du är en nyfiken, utforskande och självständig person för att lyckas i rollen. På FunMed blir du en del av ett drivet och passionerat team som verkar i en entreprenöriell miljö, och du får vara med att bygga upp en viktig verksamhet som kommer bidra till en förbättrad hälsa i Sverige. Om detta låter som en roll för dig så är du hjärtligt välkommen med din ansökan.

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Bayer

  Data Analyst (Entry) - Data Science - R&D - CH - U...
  Berkeley, CA 94710
 • Nordstrom

  Data Scientist 2 - Merchandising - Item Demand For...
  Seattle, WA
 • Splunk

  Data Scientist, Global Business Operations (Remote...
  Seattle, WA 98103
 • UNOPS

  Senior Data Scientist
  Remote
 • Zillow

  Data Scientist II, Economic Data - Remote Position
  Seattle, WA 98101