iO

Data Analyst

Job description

Kan jij helemaal opgaan in data, analytics tooling en meetinrichtingen?

Ga aan de slag als Data Analyst bij iO en neem ons mee in de wereld van data en de inzichten die daarmee samengaan. Je brengt doelen treffend in kaart, verzorgt bijbehorende technische meetinrichtingen en ontwikkelt ijzersterke funnelvisualisaties en dashboarding.

Jouw kennis is niet alleen cruciaal voor klanten, maar ook voor je collega’s. Zo gebruiken CRO-specialisten je funnelinzichten voor hun analyses en horen developers graag jouw input om data layers te maken voor je tracking. Je gaat dan ook regelmatig in overleg met UX-designers, softwaredevelopers, strategen en andere experts op je campus.
Kennisdeling staat niet voor niets centraal bij iO. En dat werkt in twee richtingen: waar anderen heel wat kunnen oppikken van jouw data-expertise, zal ook jij dagelijks bijleren van je collega’s. Dat moedigen we graag aan met interne trainingen en expert groups , maar ook met een individueel opleidingsbudget . Zo steek je zowel binnen als buiten de grenzen van je campus je licht op, blijf je continu groeien en worden ook je collega’s daar wijzer van.


  • Je hebt minstens 3 jaar relevante ervaring.

  • Je slaagt erin om een platform marketing-ready te maken. Je draait je hand niet om voor (web)analytics, tag management, performance dashboarding en het inrichten daarvan.

  • Met Google Analytics en Google Tag Manager kan je perfect aan de slag. Ook dashboarding in bijvoorbeeld Google Data Studio en/of Microsoft Power BI lukt vlot.

  • Je bent een kritische sparring partner, die actief meedenkt met klanten en projecten naar een hoger niveau weet te tillen.

  • Je komt terecht in een meertalige omgeving, dus je kan goed je plan trekken in zowel het Nederlands als het Frans.


bachelor degree

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.