Data Engineer

Company:
Location: Nederland

*** Mention DataYoshi when applying ***

Functie omschrijving Data Engineer

Opdrachtomschrijving

Veel bedrijven zien de toegevoegde waarde van data, maar hebben deze data nog niet goed inzichtelijk. Hierbij ga jij helpen. Door hen te inspireren en aan de hand te nemen richting een toekomstbestendig- en waardevol data platform dat alle traditionele en innovatieve datagedreven workloads kan ondersteunen.

Van traditionele Business Intelligence oplossingen en Smart Data Platforms (SDP) tot geavanceerdere Analytics oplossingen met AI en Data Science.

Werkzaamheden

Als Data Engineer adviseer je onze klanten over de technische mogelijkheden en randvoorwaarden op Data & Analytics gebied. Samen met je team ontwerp, realiseer en implementeer je D&A toepassingen, slimme big-data platformen en self service BI oplossingen die klanten nodig hebben. Jij houdt je onder andere bezig met het ontwerpen van architecturen, de build en deployment met Azure DevOps en met Azure Services. Ook configureer je ETL en Azure Data Factory pipelines en voer je data engineering uit. De collega’s in het team hebben ruime technische kennis van bestaande technologie zoals het Azure Data Platform, SQL Datawarehouse, Azure Data Lake en Azure Databricks en veel logica wordt geschreven in Python en SQL. Daarnaast werken we met de nieuwste technologie zoals Azure Synapse.

Wie ben jij?
Teamplayer
Communicatief sterk
Gedreven
Deskundig
Uitstekende kennis van Engels in woord en geschrift

Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Synergy Global Technologies Inc.

  Data Engineer (REMOTE)
  Remote
 • ACTS, Inc.

  Data Engineer
  Jacksonville, FL 32202
 • Humana

  Senior Cloud SIEM/Data Engineer(remote virtual hom...
  Louisville, KY
 • Facebook

  Data Engineer, Infrastructure Strategy
  Remote
 • Networx System Inc.

  Business Intelligence (BI) Data Engineer
  Remote