VvAA

Data Engineer

Job description

Waarom VvAA?

 • Ruimte voor jouw talenten en groeiwensen
 • Een baan met impact op de zorg
 • Vrijheid om te doen waar je goed in bent

Data Engineer

Dit wordt je baan

Ga jij als enthousiaste data engineer het verschil maken voor VvAA, de financiële dienstverlener voor zorgprofessionals? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij gaat als data engineer VvAA help je om het datawarehouse van VvAA verder door te ontwikkelen, collega’s te ondersteunen door hen wegwijs te maken in de datastructuur en data klaar te zetten in verschillende integratie producten en sterschema's. Het is hierbij belangrijk het contact met de business niet uit het oog te verliezen. Samen met je hechte scrum team van Data engineers en BI specialisten zoek je namelijk naar de beste mogelijkheden om de datagedreven impact in het bedrijf zo groot mogelijk te maken. Dit betreft toepassingen die variëren van het ontsluiten en opwerken van nieuwe bronnen, het maken van o.a. dashboards voor management, markeers en online analisten ondersteunen in data aanlevering, integratieproducten bouwen, de afdeling Finance en Control ondersteunen in het maximale uit de beschikbare data te halen, maar ook het faciliteren in het voldoen aan wet en regelgeving. Het team pakt deze uitdagingen aan in nauwe samenwerking met de relevante afdelingen en disciplines.

Als Data Engineer zorg je ervoor dat de software die je ontwikkelt d.m.v. GIT voorziet van versiebeheer. Jouw innovatieve ideeën om slimmer met data om te gaan en data sneller te laden worden erg gewaardeerd. Verder zorg je er samen met de IT architect en collega data engineers voor dat de data beschikbaar gemaakt wordt voor businessdoeleinden. Tot slot sta je in contact met ICT applicatiebeheer die de verschillende interfaces monitoren. Dit betekent dat je veel in contact bent met je collega’s en gebruikmaakt van de “korte lijnen” die onze organisatie karakteriseren.

Dit is wat je nodig hebt

 • Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als data engineer of in een soortgelijke functie.
 • Je beheerst T-SQL, AAS en Microsoft Power BI
 • Je hebt ervaring met tooling zoals SQL Server Management Studio, Visual Studio en GIT.
 • Devops CI/CD pipelines en OTAP principes zijn jou ook niet onbekend
 • Je hebt kennis van Azure Data Factory.
 • Je bent bekend met Agile werken, specifiek Scrum

Dit is waar je op kan rekenen

Een baan als data engineer waarin je de vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent, en hier nog beter in te worden. Zo krijg jij bij ons de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Hier sta je aan het roer van je eigen groeiplan. Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier werkt en sterk in je functie staat. Hoe wij dit doen? Door goed voor jou te zorgen. Zo kun je hier rekenen op:

 • Een goed salaris
 • Een 13e maand, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioensregeling
 • Een opleidingscheque en toegang tot Goodhabitz waarbij je eindeloos veel trainingen kunt volgen
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Korting op verzekeringen
 • Een goede werksfeer met collega’s die je motiveren en stimuleren, want doe jij je werk uitzonderlijk goed? Dan kun je door je collega's genomineerd worden voor de on-the-spot beloning; een cadeau of financiële beloning als erkenning voor je uitzonderlijke inzet of het bijzondere resultaat.

Dit is VvAA en jouw team

Bij VvAA staan we al één team achter de zorg. Samen helpen we ruim 130.000 zorgprofessionals, en organisaties, waarin zij werken met alles waarvoor zij niet zijn opgeleid. Als ervaren data engineer ga je aan de slag op de afdeling Leden Informatie en Analyse (LIA) in een compact en energiek team. Wij werken in multidisciplinaire teams, werpen ons op als sparringpartner en zijn constant op zoek naar mogelijkheden om met diepere analyses impact te maken. Het team bestaat uit veertien enthousiaste en gedreven collega’s die werkzaam zijn als database marketeer, data scientist, online analist, marktonderzoeker of CRM-specialist. Onze primaire taak is om klantinzichten en klantbehoeften uit data te halen en om te zetten in adviezen en acties ten behoeve van onze dienstverlening. Hiervoor voeren we analyses uit, maken we modellen, voorzien we onze collega’s van waardevolle informatie door middel van dashboards en geven we gevraagde en ongevraagde adviezen. Met onze inzichten ondersteunen we de besluitvorming van operationeel tot strategisch niveau.

Lees volledige vacature

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Grupo OLX
November 30, 2023

Data Engineer Junior

Enel Group
November 30, 2023

Data Engineer

PROSTAFF Schweiz
November 30, 2023