CGI

Data Engineer

Job description

Beskrivning av tjänsten


Vi är ett härligt gäng som brinner för att hjälpa våra kunder att hantera och använda deras data på allra bästa sätt. Vi befinner oss i en tillväxtfas och ska förstärka vårt team inom BI & Analytics i Karlstad - Vi söker just nu Data Engineers


Dina framtida arbetsuppgifter


Vi arbetar i teknikens framkant med utmanande uppdrag och vårt mål är att accelerera vår position som ledande inom området. Förutom att bli en del av vårt vassa team, så erbjuder vi goda möjligheter till att påverka och utforma din roll för att uppnå maximal utveckling.


I rollen som Data Engineer kommer du arbeta i ett team där du har möjlighet att jobba med allt ifrån traditionella data warehouse-utveckling, både on-prem men mer och mer i en cloudmiljö, till mer avancerad analys och arkitekturfrågor.


Vi samarbetar med stora erkända partners såsom Microsoft, Qlik, Google och Snowflake. Vi använder också vårt eget framgångsrika ramverk, Darwin, för automatiserad utveckling av datalager i molnet.


Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll


Vi söker dig som:


 • Har erfarenhet av Python, #C eller .Net
 • Databaser, SQL, Transact-SQL eller liknande
 • Powershellscripts


Det är också meriterande om du har:


 • Erfarenhet inom integrationer
 • Erfarenhet kring Microsoft(PowerBI), Qlik, Google eller Snowflake
 • En högskoleexamen inom IT, systemvetenskap eller Civilingenjörsexamen


Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk, lätt att samarbeta med och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.Om oss


CGI är det största konsultbolaget inom digitalisering och verksamhetsutveckling i Karlstad med en global organisation i ryggen.


Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med dig av kunskap för att få andra och även dig själv att växa och utvecklas.


Med våra gedigna kunskaper hjälper vi kunder inom såväl privat som offentlig sektor med att möta deras utmaningar på bästa tänkbara sätt. Vi som jobbar här har höga ambitioner och vi brinner vi för kreativa lösningar. Om du delar vår dröm: Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans, och som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över, då är det dig vi söker!


Vill du veta mer?


För mer information om tjänsten, kontakta gärna Konsultchef/ Director Consulting Servies Jenny Hagström jenny.hagstrom@cgi.com


Vi behandlar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!


Vad kan vi på CGI erbjuda dig?


CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.


På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.


Mer information om våra förmåner:


 • Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
 • Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 4000 kr.
 • Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
 • Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
 • Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
 • Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.


CGI


CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med


90 000 medarbetare. I Sverige är vi ca 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se


Insights you can act on


Teknologin är kärnan i våra kunders digitala transformation men vi vet att det är människor som är kärnan i ett företags framgång.


När du börjar på CGI, blir du en viktig rådgivare som tillsammans med kollegor och kunder tar fram handlingskraftiga insikter som skapar meningsfulla och hållbara resultat. Vi kallar våra anställda för medlemmar då de är delägare i CGI. Vi vill erbjuda våra medlemmar en kultur där vi trivs med att jobba och utvecklas tillsammans och där vi tillsammans bygger ett företag att vara stolta över. Detta har varit vår dröm sedan 1976 och den har fört oss dit vi är idag – en av världens största oberoende leverantörer av IT- och affärskonsulttjänster.


På CGI vet vi vilken rikedom mångfald ger. Vi strävar efter att skapa en arbetskultur där alla känner sig välkomna och vi samarbetar med våra kunder för att skapa ett inkluderande samhälle. Som en jämställd arbetsgivare vill vi ge alla våra medlemmar samma möjlighet att lyckas och utvecklas.


Är du redo att bli en del av vår framgångsresa? Börja hos oss på CGI – där dina idéer och handlingar gör skillnad.


Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.