Sydbank

Data Engineer til Sydbank

Job description

Data Engineer til Sydbank i Aabenraa

Vi tilbyder

Vil du være med til at skabe og fremtidssikre fundamentet for automatisering, beslutningstagning og analyse i en af Danmarks største banker? Har du en passion for data og automatisering omkring SQL Server, så er jobbet som data engineer ved Sydbanks hovedsæde i Aabenraa måske noget for dig.

Om jobbet

I Sydbank arbejder vi med forretningskritiske systemer og applikationer, og området er i en spændende udvikling grundet øget fokus på digitalisering.

Vi søger en data engineer med flair for MS SQL og ETL med Microsoft SQL Server generelt. Vi arbejder i høj grad med automatisering og optimering, hvorfor kendskab til teknikken i SQL Serveren også er en del af hverdagen.

Du vil indgå i et produktteam kaldet ’Fælles Datagrundlag’, der i dag består af 6 udviklere med meget forskellige baggrunde, og som sammen dækker et bredt spektrum af viden og færdigheder. Til teamet er der udover 6 udviklere tilknyttet en Scrum Master og en Product Owner. På tværs af hele IT er vi ved at etablere en organiseringsform, hvor vi arbejder i produktteams efter agile principper, inspireret af Scrum, og hvor DevOps spiller en central rolle i mentaliteten.

Som data engineer bliver dine primære opgaver:

 • Opsætning, overvågning og automatisering af metadatastyret dataindsamling
 • Forædling og dokumentation af data så det bliver tilgængeligt for alle brugere i banken
 • Dialog med forretningsområderne omkring krav og ønsker til data
 • Automatisering af interne processer og optimering af egne services
 • Sikring af den daglige driftsafvikling af ETL-jobs
 • Sparre internt i teamet for at sikre løbende faglig udvikling
 • Arbejde i teams på tværs af IT-området ved større projekter

Om dig

Vi søger en dygtig og ambitiøs kollega, som brænder for at udvikle solide løsninger til vores kolleger i banken.

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant uddannelse som datamatiker, bachelor med fokus mod BI eller andet tilsvarende.
 • Er serviceminded, har et godt humør og gode kommunikationsevner
 • Er god til at samarbejde, er systematisk og selvstændig
 • Har et agil mindset, kender til SCRUM og er forandringsparat
 • Arbejder struktureret, tager initiativ og trives med en travl hverdag
 • Har erfaring med MS SQL, SSIS, versionsstyring i TFS/Git og gerne nogle af følgende teknologier: PowerShell, Azure DevOps, ELK stack, R, SSAS eller PowerBI

Om os

Vores fornemste opgave er at sikre, at det fundament, resten af banken bygger deres analyser, beslutninger og rapportering på, er af høj kvalitet. Stabilitet, kvalitet og performance er derfor i højsædet i alt, hvad vi arbejder med.

Vi er et kompetent team, som vægter faglighed, trivsel og et godt samarbejde højt. Vores dagligdag er karakteriseret ved travlhed, men også ved frihed under ansvar og du får gode muligheder for at udvikle dig - både fagligt og personligt. Vi tilbyder alle nye medarbejdere et struktureret introduktionsforløb, hvor oplæring sker ved, at du støttes af dine kolleger og din leder samt deltager i relevant uddannelse.

Sydbank har en af Sønderjyllands største IT-afdelinger, og vi har derfor en bred vifte af IT-funktioner og gode langsigtede karriere- og udviklingsmuligheder. Vores størrelse giver et stærkt fagligt miljø, stor diversitet og unikke muligheder for faglig sparring.

Praktisk information

Send din ansøgning med vedlagt CV senest 13. februar 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Product Owner Mads Fog på telefon 2478 7922 eller på mail mads.fog@sydbank.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.