Data Engineer

Company:
Location: København

*** Mention DataYoshi when applying ***

Kan du lide at arbejde med store datamængder, og kan du stå på mål for at designe de rigtige back-end løsninger og hjælpe med at sætte dem op?

I Metroselskabet har vi igangsat en ambitiøs digital forandringsrejse. Vi skal gøre de digitale løsninger så brugervenlige og effektive som muligt, og vores arbejde er helt afgørende for vores egne interne arbejdsprocesser og vores samarbejde indenfor anlægsbyggeri og drift af metro nu og fremover.

Du vil blive en del af et digitaliseringshold, som udvikler og implementerer brugervenlige og effektive digitale løsninger. Vi søger nu en ambitiøs og erfaren Data Engineer/Arkitekt til at hjælpe Metroselskabet med at videreudvikle en Data Lake samt administrere AD i Cloud-platformen, der styrker dataanvendelsen på tværs af datakilder.

Sammen med dine kolleger i teamet får du ansvaret for Cloud-platformen og de services, der skal køre på den, herunder oprettelse og drift af Cloud infrastrukturen samt implementeringen af dataindsamlingsværktøjer og data pipelines fra kildesystemerne. Sammen har I også ansvaret for at transformere og bearbejde data i Data Laken og gøre den tilgængelig for forretningen.

Erfaring med videreudvikling af Data Lake

Som person drives du af at finde løsninger og betragtes som ekspert ift. udvikling i Cloud. Du er ambitiøs, fleksibel, proaktiv og med en kreativ og innovativ tilgang. Du er en teamplayer og tager ansvar også i en omskiftelig hverdag med mange stakeholders.

Professionelt forventer vi, at du har følgende kvalifikationer:

 • erfaring med opbygning af data produkter i Cloud
 • stærk i at udstille datakilder i en Data Platform.
 • erfaring med implementering, monitorering, fejlhåndtering og drift af data pipeline services, der kører på Data Platformen.
 • erfaring med at arbejde med store datamængder ved hjælp af Python og SQL.
 • erfaring med både Data Engineer og Cloud Administration disciplinerne.
 • du kan implementere og vedligeholde best-practice for AD og AD grupper i Cloud, som er synkroniseret med On-premise AD.
 • du bliver en del af et scrum team, da vi arbejder agilt i sprint, det er derfor en fordel at du kender til dette.
 • erfaring med Google Cloud Platform, serverless functions, BigQuery og Airflow er et plus.

Vi tilbyder

Metroselskabet tilbyder et udviklende og udfordrende job i et fagligt stærkt og levende miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive transport.

Digitaliseringen sker i et samarbejde på tværs af selskabet, hvor IT-afdelingen og Digitalisering og Forretningssupportenheden (DBS) er centrale spillere. Holdet udvikler og implementerer, på tværs af selskabet og i samarbejde med andre enheder, brugervenlige og effektive digitale løsninger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, attraktive og fleksible ansættelsesvilkår, et godt arbejdsklima og gode kolleger.

For yderligere oplysninger om jobbet kontakt chef for Digitalisering og Forretningssupport Maj Trige Andersen på tlf. 3311 1700.

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Nets

  Data Scientist/Machine Learning Data Engineer
  Danmark
 • Land Berlin

  Data Scientist / Data Engineer (m/w/d)
  Berlin
 • Crédit Agricole CIB

  Data Scientist / Data Engineer H/F
  Saint-Quentin-en-Yvelines (78)
 • Curo Talent

  Data Engineer / Data Scientist Contract Job
  London
 • CyberCoders

  Data Engineer
  San Francisco, CA 94102