DekaMarkt

Junior Data Scientist

Job description

Wat ga je doen

Een (retail) wereld waarin de hoeveelheid data exponentieel toeneemt, waarin technologische innovaties elkaar in rap tempo opvolgen, waarin markten transparanter worden en klantbehoeften veranderen, brengt volop kansen en nieuwe uitdagingen met zich mee. Wil jij met je bèta WO-master deel uitmaken van dit verhaal? Als Junior Data Scientist bij Detailresult Groep maak je impact in de Food Retail markt!

In ons kantoor in Velsen-Noord wordt er dankzij jou geen beslissing meer genomen op buikgevoel, maar op basis van analyse en feiten. Met jouw vernieuwende inzichten geef je input voor actuele vraagstukken die spelen bij Dirk en DekaMarkt. Welke voorraden zijn er binnen onze ruim 225 filialen nodig voor de komende Paasacties? Hoe passen we het assortiment perfect aan op het verzorgingsgebied per filiaal? En hoe optimaliseren we het pickproces in onze distributiecentra? Je werkzaamheden zijn hierin veelzijdig, je bent in het gehele proces betrokken en zorgt zo dat er een volledige end-to-end oplossing staat. Naast je modeleer- en programeer werk doe je intakes, stem je af met de business, denk je na over de implementatie en zorg je samen met IT voor een geautomatiseerde output. Vanwege de grote verscheidenheid aan vraagstukken werk je samen met meerdere business units, van commercie tot logistiek en van digital tot marketing. Detailresult Groep is een organisatie met aanpakkers: jouw aanbevelingen zie je veelal direct in de praktijk.

Wat wij je bieden

We bieden je een interessante en uitdagende baan binnen de afdeling Advanced Analytics. Dit team is jong, compact, ambitieus en leergierig en sinds 2017 binnen Detailresult Groep gestart. Je werkt samen met je directe collega`s maar ook met externe partijen die leading zijn binnen de wereld van Big Data en AI. Uiteraard zijn de randvoorwaarden goed geregeld; je krijgt een iPhone en laptop van de zaak. Er staat een groot Data Warehouse klaar met een enorme grote datasets, dankzij een rijke historie. We bieden je een omgeving waarin nog kansen en mogelijkheden te over zijn. Alles staat klaar, we missen alleen jou nog. Om jou hierin een vlammende start te geven, investeren wij in je persoonlijke én professionele ontwikkeling. We bieden je hoogwaardige trainingsmodules aan bij de MIacademy van MIcompany zodat je volop wordt ondersteund in je ontwikkeling tot een volwaardige Data Scientist professional.

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;
 • Afhankelijk van ervaring een salaris tussen de € 2.829 en € 4.040 per maand exclusief vakantiegeld, tussen de € 36.658 en € 52.369 incl. vakantiegeld op jaarbasis (wij betalen uit per 4 weken)
 • 30 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een thuiswerkregeling en flexibele werktijden
 • Een jaarcontract, daarna een contract voor onbepaalde tijd
 • Interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden waarmee je vakinhoudelijke trainingen kunt volgen
 • Een goede pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekeringen en private leaseregeling
 • Een ‘menukaart’ waardoor je flexibel arbeidsvoorwaarden uit kan ruilen voor andere voorwaarden die beter bij je passen, zoals meer vakantiedagen of aanvullende reiskostenvergoeding

Een goede werkgever
Wij zijn Detailresult Groep. En we hebben samen een doel; klanten twee onderscheidende supermarkten bieden: Dirk en DekaMarkt. Wij doen dit op een duurzame, eerlijke en verantwoorde wijze omdat onze supermarkten een vitale functie vervullen in de maatschappij. Met meer dan 225 filialen, 24.000+ collega’s, en een consumentenomzet van ruim 2 miljard in 2020 zijn wij de ideale plek voor jouw carrière. Bijvoorbeeld door ons programma ‘Mijn Koers’, waarin wij aandacht hebben voor jou op het gebied van jouw gezondheid, jouw veiligheid en jouw loopbaan, nu en in de toekomst. Zo benutten wij ieders talent. Wij stellen uitdagende doelen en weten deze te behalen door verantwoordelijkheid te geven, beslissingen te nemen, naar elkaar te luisteren en helder te communiceren om goed werk te leveren. Zo zijn we samen elke dag de beste!

Wat vragen wij van je

We zoeken een allrounder die analytisch sterk is, maar die ook communicatief vaardig is en goed kan samenwerken. Jij kunt als geen ander ingewikkelde analyses uitleggen op een manier die voor iedereen te volgen is. Je ziet uitdagingen in onontgonnen paden en krijgt energie van puzzels oplossen, in plaats van dat ze voor je worden uitgetekend. Je houdt er van uitdagingen aan te gaan vanaf begin tot eind en je gaat altijd voor het beste resultaat!

Daarnaast beschik je over:
 • Een afgeronde master opleiding in een bèta studie
 • Een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Een leergierige en ambitieuze mindset
 • Sterke analytische en communicatieve competenties
 • Positieve energie
 • Eerdere ervaring in een Data Science (stage of rol) is een pré!

Geïnteresseerd? Reageer!
Reageer voor 18 oktober 2021.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Wouter Feil Team Lead Advanced Analytics. Dit kan telefonisch of per WhatsApp op 0611267892 of via de e-mail, wfeil@detailresult.nl.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.