Job description

Data Engineer (32-40 uur)


Wil je dagelijks aan de slag met data en ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Data Engineer? Solliciteer dan vandaag nog op deze functie bij VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling ICT B.V.!


Hoe ziet jouw rol er uit?


Als data engineer binnen de afdeling Data & Analyse is het jouw taak om de juiste data te ontsluiten en te modelleren uit bijvoorbeeld onze ERP-applicatie. Je komt te werken in een hecht en gezellig scrumteam dat bestaat uit diverse disciplines (data engineers, analisten & datavisualisatie specialisten). Met dit team werk je op het snijvlak van business en IT met als doel om zoveel mogelijk waarde te leveren voor en met onze business door het opleveren van diverse dataoplossingen.


Je werkt daarnaast nauw samen met je data engineer collega’s om te sparren over de (door)ontwikkeling van ons eigen Datawarehouse, de ELT-processen binnen ons landschap en het bewaken van de stabiliteit van ons platform.


Jouw team


De Data & Analyse afdeling van BVGO-ICT is een hechte groep collega’s. Wij werken met de nieuwste tools en technieken binnen Microsoft Azure om het datagedreven werken binnen VolkerWessels Bouw- & Vastgoedontwikkeling te stimuleren.


Er wordt hard gewerkt, maar werkplezier is voor ons minstens zo belangrijk! Je kunt mee doen met sportieve uitdagingen (hardloopclinics, sportwedstrijden), een borrel drinken op de vrijdagmiddag of mee doen met een spelletjesavond!


Wie ben jij?


Je bent een echte data liefhebber en werkt graag samen met anderen aan passende dataoplossingen. Je houdt ervan om uitdagende puzzels op te lossen en hiervoor de verantwoordelijkheid van zowel het beheer als de doorontwikkeling te dragen. Je vindt kwaliteit belangrijk, bent nooit uitgeleerd en kunt goed overweg met SQL.


Wat krijg jij daar voor terug?


Je komt te werken bij een betrokken werkgever in de dynamische bouwwereld. Een werkgever die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving en doorlopend innoveert. Een werkgever die jou volop kansen biedt om je te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen.


Je krijgt maar liefst 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en een uitstekend salaris.


Lees jij jezelf terug in dit profiel?


Dan maken wij het liefst vandaag nog kennis met jou! Klik op de ‘direct solliciteren’ button of stuur je cv met motivatie naar hr-bvgo-vacatures@volkerwessels.com.


Voor meer informatie en/of vragen kun je telefonisch contact opnemen met Eline Asbroek, jouw toekomstig leidinggevende via 06-83628135. Heb je een korte vraag? Stuur gerust een WhatsAppbericht.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Nederlandse Loterij
February 8, 2023

Data Engineer

Juni
February 8, 2023

Data Engineer

Acne Studios AB
February 8, 2023

Data Engineer