Pricing Data Analyst til Performance Management Bu...

Company:
Location: Danmark

*** Mention DataYoshi when applying ***

Pricing Data Analyst til Performance Management Business Customers

Ser du også data som et afgørende element for korrekte beslutninger? Vi tilbyder et job, hvor du får en aktiv rolle i at optimere datagrundlaget gennem digitalisering, og du kommer til at gøre det sammen med et dedikeret hold af specialister.


Pris er en vigtig del af vores value proposition både når vi skal tiltrække nye kunder samt fasholde eksisterende kunder. Dét at finde de rigtige prisinitiativer er en vigtig driver for både de finansielle resultater samt kundeoplevelsen.

Til Performance Management Pricing søger vi en kollega, der har interesse i at arbejde med prisområdet for Business Customers i Danmark. Du bliver en del af et nordisk team, hvor vi har ansvaret for den operationelle prissætning i Danmark, Sverige, Finland og Norge.

V i er ansvarlige for analyse, beregning, oplæg til ledelsen og implementering af prisinitiativer. Du vil i høj grad få mulighed for at være med til at påvirke udviklingen af resultaterne i Business Customers i Danmark.


I rollen kommer du med på forskellige projekter og indgår i et tværgående samarbejde med dine kollegaer i teamet samt på tværs af banken. Derudover vil du være med til at understøtte teamet i forskellige data analyser.

Nøgleopgaver:

 • Tage del i prisinitiativer og proaktivt løbe med dataindsamling og analyse
 • Programmering og kodning samt bidrage til optimerende løsninger til data og rapportering
 • Databehandling, algoritmer og formidling med meningsfulde analyser og kvalitet for øje
 • Samarbejde og support til frontline for at forstå og levere kvalitet til værdikæden

Er du vores nye kollega?
Vi søger dig, der kan lide at skabe meningsfulde og transparente indsigter gennem brug af data og som kan lave en kobling til både det kommercielle og forretningsfokusset. Dig der på en enkel og forståelig måde kan kommunikere og præsentere resultater. Med en fakta-baseret tilgang håber vi, at du vil være med til at undersøge, udfordre og være nysgerrig og på samme tid også have lyst til at bringe løsninger til bordet.

Din baggrund:

 • Universitetsuddannelse i e.g. Master in Business, Mathematics. Economics eller Engineering
 • Gode programmerings færdigheder med kendskab til e.g. SQL, SAS, Tableu og/eller Alteryx
 • Forståelse af behovet for god data herunder, hvorledes det kan bruges og skabe værdi for banken

Produktkendskab er ikke et must, men du skal have interessen og proaktiviteten til at ville lære og forstå disse for at kunne arbejde med analyser og data for prisinitiativer, kunderejser m.v.

En karriere i Danske Bank giver dig en mulighed for at udvikle dig professionelt og personligt inden for en bred vifte af områder og du vil bidrage til, at vi når vores høje aspirationer på både bankens og hinandens vegne. Du tilbydes en karriere inden for en af Nordens ledende banker med høj grad af fleksibilitet og et fokus på et attraktivt arbejdsmiljø.

Har du lyst til at blive en del af vores team? Send os din ansøgning !

Du er velkommen til at kontakte Monica Haftorn Iversen, Head of Performance Management Business Customers, på telefon +47 992 27 539, hvis du vil vide mere om stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • ISO

  Pricing Data Analyst
  Kraków, małopolskie
 • Jacobs

  Data Scientist (Pricing Analytics)
  Kraków, małopolskie
 • Cargill France

  Sr Pricing Data Analyst
  Mechelen
 • Bayer

  EMEA Innovative Pricing Models Senior Data Analyst
  Basel, BS
 • Zurich Gruppe Deutschland

  Senior Data Scientist (m/w/d) Product, Pricing & A...
  Frankfurt am Main