Gemeente Utrecht

De Gemeente Utrecht zoekt meerdere Data Specialist...

Job description

Draag jij graag vanuit de techniek bij aan de transitie naar de cloud?


Utrecht heeft jou nodig!


We zijn op zoek naar meerdere dataspecialisten/data engineers, die vanuit de techniek bijdragen aan het werk van de gemeente Utrecht en de opgaven van de stad Utrecht met informatie, functionaliteit en techniek. Je gaat werken in een prettige dynamische omgeving met veel ruimte voor zelfontplooiing. Je werkt mee aan de transitie naar de cloud met je visie en capaciteiten. In het team waar je deel van wordt kun je jezelf zijn en gaat het om het behalen van output gestuurde doelen. We werken agile en voelen ons daar prettig bij.


Dit is je werk


Dit is je werkplek


De gemeente Utrecht biedt ruimte aan iedereen. We zien talent als basis en diversiteit als kracht om samen betere resultaten te behalen. We zijn benieuwd naar wie jij bent. Voor jou is er plek bij voorziening Data, DomstadIT. Je komt te werken in het team BI (business intelligence) van de voorziening. We werken voor meer dan 50% vanuit huis en je wordt goed begeleid door senior medewerkers op inhoud. In de dagelijkse agile vergaderingen (stand ups, planning en retro) heb je te maken met je team en de product owner, scrummaster en manager.


Lees hier meer over onze organisatie.


Dit is jouw inbreng


Herken je vanuit je opleiding of ervaring de werkzaamheden die behoren bij de blauwe pijlen? Heb je zin om bij te dragen aan het welzijn van de inwoners van Utrecht vanuit IT-perspectief? Wil je werken in een leuk team met een prettige sfeer?


Stuur ons dan een motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je graag bij ons wil werken en een cv waaruit wij kunnen opmaken wat je meebrengt.


Dit bieden we je


Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden we je één van de volgende jobs
  • (Cloud) Data Engineer
  • Data Test Engineer
  • Data Warehouse Beheerder
  • Informatie Analist
  • Of een combinatie van deze profielen.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden
 • Een 36-urige werkweek met een bruto maandsalaris tussen de € 3719 en € 5366 op basis van 36 uur (schaal 10A). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring. Inpassing in de tijdelijke aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden. Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met als uitgangspunt een snelle omzetting naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris. Jij kiest wat je met dit budget doet. Bijvoorbeeld extra verlof kopen of uitbetaling als vakantiegeld/eindejaarsuitkering. Of alles eens per jaar laten uitbetalen.
 • Je kunt hybride werken we werken voor een deel samen op kantoor en voor een deel thuis. Natuurlijk zorgen we dat je thuis ook een goede werkplek hebt. Inclusief laptop, bureau en bureaustoel.
 • Een goede balans tussen werk en privé je hebt de mogelijkheid om op verschillende locaties en thuis te werken. Een werkweek van 4x9 uur is bespreekbaar.
 • Boven op je salaris een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris. Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren of maandelijks uitbetalen.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met 1 maand proeftijd, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, diverse cursussen en trainingen.
 • Een uitstekende verlofregeling je krijgt 4,5 week verlof en je kan vanuit je IKB eventueel nog 4,5 week verlof bijkopen.
 • Pensioenregeling van het ABP.
 • Vele andere voordelen zoals (online) sporten met collega’s, deelnemen aan verschillende netwerken en activiteiten.


Voor een overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreide verlofregeling en reiskostenvergoeding kijk je hier.


Dit is handig om te weten


Zin om aan de slag te gaan voor de gemeente Utrecht, solliciteer dan direct. Heb je vragen neem dan contact op met Edwin Dokter, Supplymanager Data, 06-48798183. Of neem contact op met Chawa Verwer, corporate recruiter, te bereiken via 06 – 18 52 83 51.


De gemeente Utrecht is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!


Acquisitie


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Met deze vacature werven wij zelf onze nieuwe collega. Commerciële telefoontjes van bemiddelingsbureaus hebben daarom geen zin. Klik hier om in te schrijven in ons Marktplein inhuur voor onze inhuuropdrachten.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.