ACA Group

ACA IT Solutions - Data Scientist

Job description

Ons team

ACA's Innovation Lab is het nieuwe businessconcept van ACA IT-Solutions. In ons Innovation Lab groeien innovatieve ideeën uit tot gevalideerde businessconcepten. Het Innovation team is van start gegaan in 2020. Momenteel werken wij aan een uitdagend AI-project met veel potentieel. Het doel van het project is om de manier waarop Europese bedrijven naar hun afval kijken te veranderen. Het bevindt zich in een tweede fase waarbij we een 'smart box' aan het ontwikkelen zijn. Wij zoeken iemand die ons helpt om deze 'slimme doos' van ontwerp naar prototype naar productie te laten gaan. Denk hierbij aan transfer learning, data fusion, material awareness, new green deal, prototyping, predictive models, custom analysis, etc... Ben jij degene waar wij naar op zoek zijn?

Dat is niet de enige uitdaging die jou te wachten staat als deel van ons Innovation Lab! Omdat we nog maar een klein team zijn, hebben we jouw hulp nodig bij het uitbouwen van de technologische omgeving, alsook ons intern Innovation team bij ACA. Daarnaast werk je samen met enkele freelancers aan onze lopende projecten.

Wij zijn dus op zoek naar een gepassioneerde Data Scientist die ons helpt het Innovation Lab bij ACA verder uit te bouwen. Iemand die samen met ons wil groeien!

Hoe wij (samen)werken

Omdat wij een relatief nieuw team zijn, hanteren we geen 'business-as-usual' proces. We werken in een dynamische omgeving die eigenlijk vergelijkbaar is met een start-up, maar dan met iets meer werkzekerheid. ACA investeert een substantieel deel van haar winst in het ACA Innovation Lab zodat er ruimte is om nieuwe ideeën en technologieën af te toetsen.

We hebben bij ACA gekozen voor een proactieve aanpak om innovatie (AI en machine learning) bij onze klanten te stimuleren. Dit heeft ons de kans gegeven om samen met onze klanten een aantal nieuwe oplossingen te ontwikkelen door het gebruik van AI en ML. #trots

Wat wij graag van jou willen zien

Minstens 3 jaar hands-on ervaring met data science.

Ervaring met het begeleiden van nieuwe projecten om hun 'haalbaarheid' te bewijzen of ervaring in een nieuwe start-up omgeving.

Goede kennis van het Engels of Nederlands.

Een zakelijk inzicht, een achtergrond in wiskunde & statistiek alsook goede hacking skills.

Je flexibel kunnen opstellen in een dynamische werkomgeving. Prioriteiten stellen vormen voor jou dan ook geen probleem.

Ervaring in een test-driven development en Agile omgeving.

Waar jij mee zal werken (tech en omgeving)

Tot nu toe hebben wij reeds gewerkt met:
Python & Java

Kubernetes & Kubeflow

AWS / GCP

Jupyter notebooks

GIT

TensorFlow

Machine Vision toolkits (Yolo, OpenCV, ...)

Wandb

Mlflow

Ken jij andere technologie die interessant kan zijn voor ons Innovation Lab? We horen het graag!

Ons interview proces

Bij ACA geloven we dat een sollicitatiegesprek belangrijk is voor beide kanten. Voor ons is het een manier om jou en je skills beter te leren kennen, maar ook voor jou om meer te weten te komen over ons bedrijf, het team, onze (technische) uitdagingen en de projecten waar je aan zal werken.

Eerst zal een HR-collega je bellen om je alvast beter te leren kennen en enkele vragen te stellen. Nadien zal je worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met ook enkele teamleden van het Innovation Lab. Zij kunnen je alles vertellen over ons Innovation Lab en vragen langs jouw kant beantwoorden.

Heb jij er een goed gevoel bij, en wij ook? Dan doen we je graag een voorstel!

Door de huidige Covid-19 maatregelen vinden alle interviews digitaal plaats.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.