Topsoe

Data analyst til SOEC (Solid Oxide Electrolysis Ce...

Job description

Er du klar til at være en del af Topsoes CO2-reduktionsmission?

Kunne du tænke dig at være med fra starten i vores helt nye fabrik i Herning og være en del af et dynamisk team der starter produktionen op – så læs videre her

Om os

Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.500 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.

Topsoes Power-to-X-enhed er et strategisk fyrtårn på vores vej til at være den førende leverandør af teknologier til reduktion af CO2-emissioner. Vi søger nu en Automation Engineer/ Data analyst til at være en del af det team der skal opbygge og vedligeholde data på vores høj automatiseret fabrik i Herning. Vores SOEC-elektrolyseteknologi vil gennem sin uovertrufne energieffektivitet spille en væsentlig rolle i den grønne elektrificering af den kemiske industri og raffinaderiindustrien.

Vi har hovedkontor i Danmark, og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com, Topsoe A/S SOEC Fabrik Herning, www.Topsoe.com/Herning & Topsoe Herning | Facebook

Den person, vi leder efter

Er passioneret og visionær Data analyst med en solid baggrund inden for MES/SCADA systemer. Du skal være passioneret omkring det at få automatiserede løsninger til at fungere i den virkelige verden. Din erfaring med at løse problemer og din evne til at opbygge og vedligeholde relationer vil være afgørende for succes i denne rolle. Du er dedikeret til vores mission om at føre an i CO2-reduktionsteknologier og forme fremtiden for grøn industri. Muligvis har du nogle års erfaring, men du kan også være nyuddannet, vigtigst er din nysgerrighed omkring og lyst til at arbejde inden for automation eller software. På vores fabrik, hvor automatiseringsgraden er ekstremt høj, og du og dine kolleger en afgørende indflydelse på fabrikkens succes. Din rolle bliver central i at sikre vores teknologiske overlegenhed og globale indflydelse. Vi arbejder med produkter fra Aveva, men kendskab til det er ikke et krav.

Det, du vil bringe

Som vores nye Data analyst bliver du bindeleddet imellem produktionen og data afdelingen. Din ekspertise i at finde de rette data i MES/SCADA systemet, er afgørende for at opnå vores mål om at være førende inden for grøn teknologi. Du har erfaring med MES/SCADA-systemer og ved hvilke data der kan findes og trækkes ud. Din erfaring i at vedligeholde MES/SCADA-systemer, er med til at forme vores succes på vores topmoderne fabrik i Herning, hvor automatisering er nøglen til vores enestående produktionspræstationer og banebrydende teknologiske løsninger.

Hvorfor arbejde hos os?

Vi har brug for dig! - Topsoe er på en mission for at redde planeten – ved at blive verdens førende inden for CO2-reduktionsteknologier. Og du vil få en meget vigtig rolle i at få vores produktion til at blive en succes. Du kan være med til at gøre en forskel og blive udfordret og udviklet personligt og fagligt.

Sådan kan du ansøge

Er du klar til denne udfordringer og at bidrage til vores mission, vil vi gerne hører fra dig. Kontakt Automation manager Anders Schmieg Toft, telefon +45 2647 8003 e-mail ATOF@topsoe.com hvis du vil vide mere om stillingen.

Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, skal du sende din ansøgning og CV på dansk eller engelsk og vedlægge en kopi af dine referencer via vores hjemmeside www.topsoe.com. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.