StarApple

Big data analyst | R | Python | Hadoop

Job description

Voor een uniek innovatieplatform in Leiden dat zich richt op Big Data ben ik op zoek naar talent! Dit bedrijf is al meer dan 15 jaar marktleider op het gebied van Data & Systeem Integratie, met bijna 150 consultants die de internationale markt bestrijken. Je zult werken in het Analytics-team dat zich dagelijks bezighoudt met technieken als R, Python, SAS, Hadoop, Spark en Tableau, en meer (Big) Data technieken.


Functie


Binnen deze organisatie wordt veel waarde gehecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Ondernemerschap wordt hier sterk gewaardeerd, en je wordt gestimuleerd om je ideeën over de ontwikkeling en uitbreiding van de organisatie te delen. Het data team van deze organisatie is van mening dat er nog meer te leren valt op het gebied van data, en zijn dagelijks bezig met het maken van voorspellende modellen, algoritmes, artificial intelligence en het herkennen van patronen. Door middel van de nieuwste machine learning technieken helpen zij de business partners om baanbrekende resultaten te behalen.


Of je nu aan het begin van je carrière staat of al wat ervaring hebt, deze organisatie zoekt naar talent met een passie voor data. Je zult deel uitmaken van een professionele cultuur waarin plezier ook belangrijk is. Er worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd om jouw werkervaring zo leuk en inspirerend mogelijk te maken.


Eisen


– Afgeronde universitaire opleiding (AI, Econometrie, Wiskunde, Informatica etc.)


– Kennis en ervaring met één of meerdere technieken; Tableau, R, Python, SAS, Hadoop, Spark


– Goede beheersing van de Nederlandse taal en een sterk analytisch vermogen


– De bereidheid om te reizen


Aanbod


– Salaris op basis van kennis en ervaring (€ 2550 – € 5500)


– Werken in een groeiend team met diepgaande data kennis


– Onderdeel worden van een ambitieuze club


– Persoonlijk ontwikkelingsplan


– Flexibel secundair pakket


– Een passie voor het werken met data? Neem contact op via onderstaande gegevens!


Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Je kan mij bereiken op 0637017972 of op [email protected]

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
CENTA MG GmbH
October 2, 2023
Harnham
October 2, 2023

Senior Big Data Engineer