Data Engineer – Göteborg

Company:
Location: Göteborg

*** Mention DataYoshi when applying ***

Hos oss arbetar Skandinaviens främsta Data-, Analytics & AI-experter, vilket ger oss bästa möjliga förutsättningar att hjälpa våra kunder att lyckas på sin resa mot ett datadrivet beslutsfattande.

I din roll som Data Engineer hos oss kommer du att arbeta med att designa, modellera och integrera data från strukturerade- och ostrukturerade datakällor. Du kommer att bygga robusta dataflöden, att skapa effektiva datatransporter och du kommer att arbeta med att bygga dataarkitektur för Machine Learning-lösningar och BI-lösningar.

Inom Insights & Data är vi ett stort team med specialister och våra tjänster spänner över områden såsom – rådgivning, framtagning av digitala strategier och roadmaps, design och implementation av AI-, IoT-, Analytics- och Data Management-lösningar. Givetvis understött av molnarkitektur och cybersäkerhet. Vår CFO Office-funktion bidrar även med expertis inom finansiell planering, budgetering och prognos samt finansiell konsolidering och koncernrapportering. Som Data Engineer hos oss har du alltid erfarna och duktiga kollegor att ta hjälp av och vi har ett mycket nära samarbeta med alla våra produktpartners.

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Thermo Fisher Scientific

  Sr. Data Engineer- Remote
  Pittsburgh, PA 15122
 • Sapient Industries

  Data Engineer
  Philadelphia, PA 19103
 • Harvard University

  Data Engineer
  Cambridge, MA
 • Mastery Logistics Systems, Inc.

  Data Engineer (Mongo)
  United States
 • Facebook

  Data Engineer, Analytics (Integrator)
  Sunnyvale, CA 94089