Immeo

Senior Data Engineer

Job description

Senior Data Engineer


Er du vild med teknologi og datadrevne løsninger? Er du samtidig bevidst om, at selv de stærkeste teknologier kun baner vej for succes, når din forretningsmæssige forståelse er med til at gøre data til et aktiv hos vores kunder? Så er vi sikre på du bliver en succes hos Immeo.


Om jobbet:

Som Senior Data Engineer arbejder du tæt sammen med vores kunder. Du sætter scenen, fordi du kommer med det rette data, på det rette tidspunkt og i den rette kvalitet. Du skaber således et stærkt fundament for, at vores kunder har nem adgang til at arbejde med data og vigtigst af alt, at de kan sætte handling bag data.


Du enten leder eller deltager i workshops, som giver dig den fulde forståelse af vores kunders forretning og processer. På den baggrund kan du udfordre både kunden, business casen og det eksisterende setup samt designe tekniske løsninger på vores kunders udfordringer – både på kort og længere sigt.

Du arbejder bredt med disciplinerne inden for data, herunder arkitektur, modeller og klassifikation samt udarbejdelse af kvantitative indsigter i datakvalitet og konsistens. Herigennem er du også med til at etablere de nødvendige værktøjer til at gøre Immeo og kundens organisation effektive ifm. arbejdet omkring data i en enterprise kontekst.


Medarbejderudvikling og socialt sammenhold er topprioritet!

Hos Immeo har vi stort fokus på, at alle har det godt og får mulighed for at udvikle sig fagligt. Derfor tilbyder vi blandt andet vores ‘School of Excellence’, vores årlige teknologiseminar, ‘Technology Insight’ og meget mere. Derudover bliver du løbende certificeret i alle relevante platforme og bliver naturligvis en del af vores strukturerede mentorordning.

Du bliver en del af et miljø med et fladt hierarki med en uformel omgangstone, hvor vi vægter det sociale højt. Vi fejrer vores succeser på projektarrangementer, afholder fredagsbar, mødes til gamer-events, tennisturnering, gokart og mange andre sociale events. VI har det faktisk ret sjovt sammen!


Om dig:

• Har en stærk teknisk baggrund suppleret med gode analytiske færdigheder og har erfaring med at sætte dette i spil indenfor digitalisering og IT-udvikling i større organisationer.

• Kan sætte dig ind i komplekse dataflows, domæner og forretningsområder.

• Du forstår og kan udarbejde integrationer, datamodeller, og har erfaring med at arbejde struktureret omkring dataindsigter og datakvalitetssikring.


Din erfaring

Har erfaring og grundlæggende viden om services i Microsoft Azure, f.eks. Data Lake, Azure Data Factory, Azure Databricks, Azure Databases. Azure Functions

• Erfaring med et eller flere sprog som T-SQL, Python samt eventuelt C#

• Kendskab til et eller flere dashboard værktøjer, f.eks. PowerBI.

• Lynhurtigt til at forstå nye ’sprog’ og værktøjer og har gå på mod.

• Taler og skriver flydende dansk og engelsk.

• Det vil selvfølgelig også være et plus, hvis du ved noget om Azure Purview, Azure Synapse og andre relaterede services, men det er ikke et krav.

Du har flere års erfaring i konsulentrollen og stortrives med ansvar. Samtidig ved du, at alle i teamet skal arbejde tæt sammen for at opnå et fælles bedste for alle - særligt for kunden.


Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning afsted til os! Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Dennis Kristensen på 22 22 02 55.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
ADP
December 10, 2022

Senior Data Scientist - DataCloud

Experis Nederland
December 10, 2022

Senior Data Scientist

ABN AMRO Bank N.V.
December 10, 2022

Senior Data Scientist Security