Job description

Startdatum: 01-12-2022


Einddatum: 30-11-2023, met optie op verlenging


Inzet: 36 uur per week


Max. tarief: In Overleg


Deadline: 25-11-2022 09:00


English speaking possible?: no


ZZP: Is toegestaan


Opdracht


Voor het Advanced Analytics team zijn we op zoek naar een data scientist, die enthousiast is over computer vision. Het team staat aan de vooravond van de digitale transformatie binnen klant. Jij bouwt mee aan de intelligentie van het beste mobiliteitsplatform van Nederland. Jij werkt met het team aan de optimalisatie en implementatie van complexe en voorspellende modellen in onze operatie- en productieprocessen, maar ook in innovatieve projecten zoals het automatisch laten rijden van onze treinen.


Hierin Ben Je Succesvol Doordat Je Jouw Leergierigheid En Teamspirit Slim Inzet Bij


In onze gloednieuwe Azure cloud-omgeving help je mee aan het bouwen van Advanced Analytics oplossingen waarbij met veel data en complexe technieken de voorspellende modellen worden gemaakt. Denk hierbij aan inzet van geavanceerde machine learning technieken, zoals instance segmentation om obstakels te herkennen op het spoor op basis van camera beelden.


 • Het gebruiken van machine-learning, data-analyse, statistiek en bijbehorende methoden voor het ontwikkelen van voorspellende modellen en applicaties.
 • Het gebruiken van technieken en theorieën uit vele vakgebieden binnen de context van machine learning, wiskunde, statistiek en informatica voor het valideren en implementeren van deze modellen.
 • Contact onderhouden met businesspartners en proactief inzicht verkrijgen in klantbehoefte.
 • Op de hoogte blijven van nieuwe technieken, voor je eigen ontwikkeling of voor innovatie doeleinden.
Het team werkt volgens een Agile/DevOps werkwijze waarbij elke twee weken een werkend increment wordt opgeleverd. Je schakelt veel met IT en business collega’s, biedt oplossingen en zorgt voor verbetering. Ligt een discipline buiten jouw expertisegebied? Geen probleem, je vindt het leuk om dit ook op te pakken. Je teamgenoten rekenen op jouw ondersteuning en jij helpt andere teamleden zelf-organiserend te worden. Feedback geef je gevraagd en ongevraagd, en krijg jij feedback, dan zie je dat als een kans om te groeien. Als professional maak je het team beter en promoot je een Agile en DevOps werkwijze.


Dit Zijn De Eisen


 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding. Bij voorkeur in de richting van AI, (toegepaste-) wiskunde, data science of informatica,
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van data science/AI,
 • Je hebt ervaring met data science toepassing in de spoorse omgeving (pre)
 • Je hebt ervaring met computer vision,
 • Je hebt ervaring met Python, PyTorch, machine learning, deep learning, YOLO, segmentatie modellen en Microsoft AzureCloud
 • Je hebt ervaring met de Agile en DevOps werkwijze en durft verantwoordelijkheid te nemen voor de gedeelde sprintresultaten.
 • Je durft andere wegen te bewandelen om je doel te bereiken en laat je bij tijdsdruk niet uit het veld slaan.


Contactpersoon voor deze aanvraag is Semir Razic. U kunt reageren op de vacature door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Of u stuurt een email naar srazic@fixedtoday.nl. Telefonisch zijn we te bereiken op +31 (0) 345-515800 of op +31 (0)6- 15277126.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.