Banedanmark

Data Scientist med erfaring i udvikling af ML-mode...

Job description

Er du nysgerrig af natur og har du erfaring med udvikling af ML-modeller? Vil du samtidig være med til at sætte retningen for togtrafikken i Danmark? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en dygtig og ambitiøs Data Scientist til vores Machine Learning-team i Analyse & Prognoser, der er en sektion under Forretningsudvikling i Banedanmarks Trafikdivision.

I Analyse & Prognoser er vi 15 engagerede kollegaer, der har ansvaret for, gennem analyser af trafikale data, at bidrage til at forbedre trafikafviklingen.

Vi ser et stort potentiale i Machine Learning, som vi bl.a. anvender i prognosticeringen af punktlighed og input til den løbende udvikling af planlægning og driften af togtrafikken. Vores arbejde med Machine Learning-modeller tager udgangspunkt i Microsofts Azure-platform.

Nysgerrig af natur med mod på faglige udfordringer

Som vores nye Data Scientist indgår du i et specialiseret team, der udvikler og gentræner vores eksisterende Machine Learning-model til prognosticering af punktlighed på Fjern- og Regionalbanen. Dertil kommer udviklingen af nye simuleringsmodeller, der skal understøtte ledelsen i Banedanmark og den øvrige forretning med værdifulde analyser og beslutningsoplæg. Via vores interne analytikernetværk kommer du også til deltage i tværgående projekter, hvor vi sammen med andre aktører udvikler nye tilgange til dataanalyse.

Du er derfor nysgerrig af natur og brænder for at udvikle nyt, og du ser uanede muligheder i AI.

At arbejde analytisk falder dig naturligt, og du forstår at sætte dine analyser i et forretningsmæssigt perspektiv. Du har samtidig flair for at formidle komplicerede stof til brugere og interessenter med forskellig faglighed.

Løsningsorienteret og fokuseret på at nå i mål

Du har bred erfaring med Machine Learning og komplekse analyser, og ser mulighederne i at anvende Machine Learning i understøttelsen af forretningen. Din sans for detaljer gør, at du trives med opgaver, der kræver stor fordybelse og koncentration. Du er samtidig løsningsorienteret og fokuseret på at nå i mål med dine leverancer til den aftalte tid – også når vi har travlt eller korte deadlines. Desuden har du:

  • en relevant videregående uddannelse som f.eks. datalog, matematiker fysiker eller anden uddannelse med fokus på højt abstraktionsniveau.
  • minimum 3 års erfaring med udvikling og/eller anvendelse af ML-modeller i Python.
  • erfaring med fortolkning af modelanvendelse og formidling af resultater i forskellige sammenhæng
  • vi forventer du har erfaring med cloudteknologier og meget gerne Azure-platformen
  • erfaring med SQL og arbejde i databaser er en fordel

Som person er du god til at opbygge og styrke relationer både internt og eksternt, og har en proaktiv holdning og lyst til at arbejde tværfagligt

Du tager ansvar for din egen såvel som sektionens fremdrift, og sætter en ære i at overholde leverancer og deadlines.

Vi tilbyder:

Du bliver del af en velfungerende organisation, hvor vi har fokus på faglig og personlig udvikling.

Du er samtidig med til at gøre en forskel. I Banedanmark sikrer vi hver dag, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget for at komme på arbejde, på ferie eller frem til hinanden.

Du ansættes i henhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Dit arbejdssted vil være Trafiktårn Øst på Carsten Niebuhrs Gade i København.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte sektionschef Ole Keinicke Christensen på telefon 24 27 75 56.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.