ARAG Rechtsbijstand

Lead Data Engineer

Job description

Op zoek naar een organisatie met ambitieuze doelstellingen én waar jij vorm kunt geven aan onze splinternieuwe Datahub? Voor onze locatie in Leusden zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven en communicatieve Lead Data Engineer.

Functiebeschrijving

Als Lead Data Engineer ben je de functionele leider van het team van engineers die in een scrumteam bouwen aan onze Datahub. Je zorgt ervoor dat standaarden gevolgd worden, de engineers op een uniforme manier werken en dat de OTAP-straat op een goede manier tot uitvoer wordt gebracht. Je bent een echte benaderbare senior, je coacht de andere engineers in hun werkzaamheden en help je het team in hun ontwikkeling. Je zorgt samen met de Product Owner voor de juiste prioriteiten en bedenkt met de DataHub Architect hoe bronnen en databestanden optimaal op elkaar aangesloten kunnen worden. Een doel van de Datahub is het beschikbaar stellen van een datamodel aan onze interne klanten. Dit model wordt samengesteld uit diverse databronnen welke worden samengebracht door gebruik te maken van de modernste technieken en tooling: Azure DevOps, Spark, Kubernetes, Airflow, Terraform, etc.Je bent actief bezig om de infrastructuur te verbeteren, daarnaast heb je regelmatig contact met onze interne klanten om nieuwe toevoegingen in de Datahub te toetsen. Verder ben je een sparring partner voor je mede teamleden als het gaat om technische uitdagingen en oplossingen.Over de afdeling / bedrijfscultuurDe afdeling BITS staat voor Business Information & Technology Services en is verantwoordelijk voor onze projectmanagement- en ICT organisatie. Binnen deze afdeling is het BI-team verantwoordelijk voor de aanlevering van juiste data, rapportages en dashboards waarmee wij verzekerden en partners optimaal kunnen bedienen. De engineer die wij zoeken zal in dit muldisciplinaire team een belangrijke bijdrage gaan leveren aan deze doelstelling.Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Functie-eisen

Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring als (Lead) Data Engineer. Je hebt ruime ervaring met het opzetten van robuuste data pipelines en data modellen én bent bekend met de DevOps werkwijze. Je kunt jezelf mondeling en schriftelijk goed uitdrukken, zowel in het Nederlands als in het Engels.Daarnaast beschik je over:
 • Een technische HBO of WO achtergrond (informatica, natuurkunde, wiskunde, etc.)
 • Programmeer skills in diverse talen zoals R en Python.
 • Ervaring met T-SQL
 • Vaardig met Agile/Scrum methodieken en werkwijze
 • Kennis van Azure, Azure DevOps, Pyspark en Docker
 • Bekend met front-end (rapportages) en rapportagetools zoals PowerBI en Oracle Business Intelligence
 • Uitstekende communicatieve en coachende vaardighedenJij herkent jezelf in de volgende competenties die wij graag terugzien bij jou:ondernemend, analytisch, flexibel, communicatief, samenwerkingsgericht en gedreven!

  Wat bieden we

  De salarisrange van deze functie loopt van € 3.731,07 tot € 6.396,32 op basis van 38 uur per week. Het betreft een indicatie van het salaris waarbij jouw uiteindelijke salaris afhankelijk zal zijn van de kennis en relevante werkervaring die je meebrengtVariabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salarisAantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregelingRuime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingenARAG Vitaliteitsprogramma, waaronder ons (online) sportprogramma

  Interesse?

  Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze manager IT, Hilbert de Graaf, telefoon 06 - 51649024.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
RemoteWorker US
October 2, 2023
Visa
October 2, 2023

Lead Data Engineer