Job description

Egmonts IT-afdeling søger en Data Scientist

Til Digitalteamet i Egmonts IT-afdeling søger vi lige nu en Data Scientist, der skal designe, udvikle, idriftsætte, og vedligeholde machine learning løsninger indenfor Egmonts diverse forretningsområder. Desuden skal du hjælpe os med at analysere og forstå forretningsbehov,, så vi sikrer, at vi leverer de rigtige løsninger og gør brug af de rette teknologier.

Vi er på en spændende rejse!
Egmont IT’s primære formål er at understøtte forretningens digitale rejse på tværs af divisioner og at sikre at platforme og teknologier er tilgængelige, sikre og driftes stabilt. Vi understøtter desuden med udvikling, rådgivning og sparring i det omfang forretningen ikke selv har kompetencer inden for de ønskede teknologier.

I Egmont IT håndteres de klassiske funktioner som netværksdrift, Servicedesk og Operations. Digital teamets servicekatalog spænder i dag over machine learning modellering, RPA-udvikling og -vedligehold, business intelligence og scripting og udvides til at inkludere nye teknologier inden for AI, translations, text2speech, chatbots m.m. Det er vigtigt for os at udvikle os i takt med teknologien, så vi kan levere de bedste løsninger til vores forretning.

Stillingen
I jobbet hjælper du forretningen med at accelerere brugen af digitale løsninger især inden for markederne bøger, film, streaming og e-commerce. Du kommer til at bidrage til udviklingen af digitale løsninger med vores divisioner i både Danmark og i Norden.
Du får et særdeles varieret job, og du får stor indflydelse på dit arbejde. Der er rig mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt inden for forskellige områder.

Din opgaver vil inkludere:
  • Udvikling af machine learning baserede løsninger til konkrete forretningsbehov
  • Identificere use cases for ML i forretningen og designe potentielle løsninger
  • Monitorering og evaluering af model performance
  • Vedligehold og videreudvikling af eksisterende løsninger
Karakteristika og kvalifikationer
Vi forestiller os at du har en relevant videregående uddannelse som f.eks. Cand. Scient, Cand.IT, Cand. Oecon., IT-ingeniør eller lignende. Dertil forventer vi at du har nogen erfaring med machine learning, deep learning, NLP, statistisk modellering og/eller lignende.

Du er pragmatisk i din opgaveløsning og går op i at gøre en forskel i verden med data som værktøj. Du motiveres således af opgaven med at oversætte mediebranchens udfordringer til datadrevne løsninger. Du trives i selskab med kerneressourcer fra forretningen og du forstår at sætte dig ind i deres forretningsområde. Du har det desuden fint med at rejse ud og besøge kollegaer i Norden, når der er behov for tæt dialog.

Du skriver Python kode af høj kvalitet, der kan vedligeholdes og testes, har kendskab til versionsstyring ved brug af Git og til at arbejde på kode i et team. Desuden arbejder du selvstændigt, men trives i en teamdynamik, hvor sparring er en selvfølgelighed og hvor alle bidrager til at udvikle og modne afdelingen.

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til en eller flere af følgende områder: Agile arbejdsmetoder (fx SAFe, Scrum mv.), SQL in sine mange variationer, Mlops, Containerization/Docker og/eller Web API’er.

For dig betyder det noget at have en arbejdsdag som i sidste ende bidrager til at Egmont Fonden kan forsætte sit fantastiske arbejde med at støtte udsatte børn og unge samt unge talenter inden for TV og filmproduktion.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Sys Mindedahl, smw@egmont.com.

Arbejdsadresse:
Vognmagergade 11
Copenhagen K, DK, 1148
Denmark

Ansøgningsfristen er 18/10/2021, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte Apply Now knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

About Egmont

Egmont is a leading Nordic media group focused on strong content and platforms within film, tv, cinema, streaming, gaming, e-commerce, marketing services, educational platforms, magazines and books. Proud owner of strong companies like Nordisk Film, TV 2 in Norway, Lindhardt og Ringhof and Story House Egmont. Being a foundation, all profit is reinvested in our media companies and donated to help improve the lives of vulnerable children and young people and support film talents.

We bring stories to life.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.