Mosadex E-health

Data Engineer (Azure)

Job description

Ben jij helemaal thuis in Azure en wil jij betekenisvol werk hebben als Data Engineer? De ICT oplossingen van Mosadex E-health dragen bij aan het optimaliseren van de apothekerszorg in Nederland. Zo ontwikkel je bijvoorbeeld een applicatie die ervoor zorgt dat patiënten hun medicatie correct gebruiken. Als Data Engineer zorg jij voor een stabiele en schaalbare omgeving. Hierdoor kunnen je eigen datateam, maar ook de andere-ontwikkelteams hun werk goed doen!

Functieomschrijving

Als Data Engineer werk jij aan ons nieuw ontwikkelde centrale dataplatform. Dit platform is gebouwd op Azure en omvat elementen als ADLS, ADF en Synapse. Door middel van ‘Infrastructure as Code’ wordt deze omgeving onderhouden en uitgebreid. Je zorgt voor een optimale performance van het platform dat dagelijks enorme hoeveelheden data verwerkt. Door het samenbrengen van data van diverse business units, is het data team in staat om waardevolle inzichten voor de business te genereren. Vanuit jouw rol overzie jij het grote plaatje en heb je een adviserende rol richting zowel technische teams als het management. Jouw input helpt de organisatie om - ook in de toekomst - voor de beste oplossingen te kiezen.

Wij vragen

 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleidingsachtergrond richting Informatica;
 • Een nieuwsgierige houding en een duidelijke visie op data architectuur;
 • Ervaring met Microsoft Azure;
 • Kennis van en ervaring met algemene data- en BI-principes; denk aan architectuur en datamodellering;
 • Ervaring met DevOps en CI/CD principes, en het implementeren daarvan op infrastructuurvlak (Infrastructure as Code)

Pré;

 • Ervaring met Azure gebaseerde dataplatformen met o.a. ADF, Azure SQL, Synapse en ADLS.

Wij bieden

 • Een salaris tussen de €3.500 – €5.500,- bruto per maand;
 • Een flexibele werkweek van 32, 36 of 40 uur, waarvan je 2 dagen vanuit huis kunt werken. Daarbij ontvang je een thuiswerkvergoeding en werkplekvergoeding;
 • Een werkplek op een toplocatie in Nijmegen, 2 minuten lopen van het Centraal Station;
 • Je werkt met de nieuwste tools in een technisch gedreven omgeving en draagt bij aan oplossingen met maatschappelijke waarde;
 • Een werkplek waar veel ruimte is voor zelfontwikkeling en het opstellen van leerdoelen. Je krijg toegang tot relevante opleidingen, trainingen en techtalks.

Hoe nu verder?

Ben jij geinteresseerd in bovenstaand profiel voor Data Engineer (Azure)? Mosadex E-Health ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature van Data Engineer (Azure).

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.