Job description

Bij sommige organisaties móeten je zaken goed op orde zijn. Één van de belangrijkste organen in de landelijke Nederlandse organisatie moet blijven innoveren om de benodigde kwaliteit te leveren. Met jouw hulp hebben ze hier de aanvulling in het team die ze nodig hebben om efficiënt, zorgvuldig en correct te presteren.


Hoe ziet mijn werk eruit?


Als Data Engineer krijg jij de verantwoordelijkheid voor de migratie naar een Cloud dataplatform. Het huidige platform draait op Teradata en SAS. Om de overgang naar Cloud soepel te laten verlopen moet er op de Teradata omgeving professionalisering plaatsvinden. Daar ben jij voor. Je implementeert OTAP en DevOps verder en daarna komt de migratie naar Cloud (Azure) ook mee.


Ik ben hier dus geschikt voor?


Dat gaat lukken. Een afgeronde HBO-opleiding in de tas, ervaring met Azure en SAS producten, werkervaring als Data Engineer, je vinkt alle checkboxes af. Ervaring met Teradata is extra mooi meegenomen en je bent klaar voor zelfstandige opdrachten die gaan om datawarehouses, data lakes, 3NF en dimensioneel modelleren.


Mooi! Ga ik er hiermee op vooruit?


Die kans is goed aanwezig. Met een salaris tot een stevige €4.800,- bruto per maand heb je het al goed voor elkaar, maar dat is nog maar het begin. Reiskostenvergoeding, bonusregeling, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld op fulltime jaarbasis zijn allemaal geregeld.


Als een uitdagende stap vooruit met een creatieve invulling van de rol van Data Engineer voor jou goed klinkt, is dit jouw job. Laten we er werk van maken!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Fanatics, Inc.
January 29, 2023
MasterBrand Cabinets LLC
January 29, 2023
Paxos
January 29, 2023